PENHA LONGA HOTEL & GOLF RESORT N°77 - VIIDEN TÄHDEN GOLFLOMA LISSABONISSA RAJATTOMALLA GOLFILLA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
Penha Longa 1.jpg
penhalongagc_2.jpeg
Penha Longa 5.jpg
Penha Longa 4.jpg
Penha Longa 2.jpg
Penha Longa 1.jpg
penhalongagc_2.jpeg
Penha Longa 5.jpg
Penha Longa 4.jpg
Penha Longa 2.jpg


Matkan sisältö

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 1.7.2023 – 31.10.2024 ja lähde unohtumattomalle viikon golflomalle Portugaliin, upeaan viiden tähden Penha Longa Resortiin. Tämän ylellisen 7 päivän golfloman aikana majoitut todellisissa luksuspuitteissa, pelaat rajatonta golfia Penha Longan kauniilla, mutta haastavalla 27-reikäisellä kentällä hotellin vieressä, nautit lentokenttäkuljetusten vaivattomuudesta ja illallistat halutessasi vaikkapa yhdessä hotellin kolmesta Michelin-tähden ravintolasta. HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (kuljetukset, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

The Ritz-Carlton-luksushotelliketjuun kuuluva Penha Longa Resort on upea viiden tähden kokonaisuus Penha Longan 27-reikäisen golfkentän vieressä. Tässä taivaallisessa hotellissa nautit ensiluokkaisesta palvelusta, Michelin-tähden ravintoloiden tarjoamista kulinaristisista elämyksistä sekä ylellisestä tunnelmasta ja puitteista. Resortin yhteydestä löytyy muun muassa laaja ja ylellinen spa, tasokas kuntosali, upeat ulkouima-allasalueet, 9 ravintolaa ja baaria sekä tenniskentät. Penha Longa on täydellinen valinta luksusta ja laatua arvostavalle golflomailijalle!

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ

- Vastaanotto lentokentällä ja asiakirjojen saanti

- Lentokenttäkuljetukset

- 7 yön majoitus 2h Deluxe Forest View -huoneessa aamiaisella Penha Longassa 5*

- Rajaton golf Penha Longan kentällä (päivän ensimmäiset kierrokset etukäteen varattuina)

LISÄMAKSUSTA

- 20e toimistomaksu

- Lennot Lissaboniin

- 70-80e/bägi golfbägin kuljetus lennolla

- Mahdollinen turistivero - maksu paikan päällä hotellissa


Hotelli