SO / SOTOGRANDE SPA & GOLF RESORT HOTEL N°299 - UPEA NELJÄN YÖN OMATOIMIGOLFLOMA COSTA DEL SOLILLA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
SOSOTOGRANDEOUT.jpg
lareservadesotograndegolf_4.jpeg
SOSOTOGRANDERESTAURANT.jpg
SOSOTOGRANDEINDOORPOOL.jpg
SOSOTOGRANDEGUESTROOM2.jpg
SOSOTOGRANDEOUT.jpg
lareservadesotograndegolf_4.jpeg
SOSOTOGRANDERESTAURANT.jpg
SOSOTOGRANDEINDOORPOOL.jpg
SOSOTOGRANDEGUESTROOM2.jpg


Matkan sisältö

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 1.1.2024 - 31.12.2024 ja lähde vaikkapa pidennetyksi viikonlopuksi nauttimaan upeasta Hotel SO/Sotograndesta ja golfista Costa del Solilla! Tämän 4 yön ihastuttavan omatoimigolfloman aikana pelaat 2 kierrosta golfia La Reservan huippukentällä sekä hotellin vieressä sijaitsevalla Almenaran kentällä, majoitut hurmaavissa viiden tähden puitteissa tyylikkäässä SO/Sotograndessa ja vierailet pakettiin sisältyvän vuokra-auton voimin vaikkapa Marbellassa tai Gibraltarilla! HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (majoitus, golf ja vuokra-auto), mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

Entisenä Hotel Almenarana tunnettu SO/Sotogrande on upea ja ylellinen, kesällä 2021 avattu viiden tähden hotelli lähellä Costa del Solin upeimpia golfkenttiä. Marbellaan ja Puerto Banukseenkin on hotellista matkaa vain noin 40 minuuttia, joten tässä kohteessa voit vaivatta yhdistää luksusgolflomaan myös shoppailun ja mahtavat ravintolaelämykset. SO/Sotogranden yhteydessä on muun muassa ihastuttava spa, taivaalliset ulkouima-allasalueet, 6 tasokasta ravintolaa ja baaria, upea kuntosali sekä vieressä Almenaran 27-reikäinen golfkenttä. Jos kuitenkin haluat pelata todellisilla huippukentillä golflomasi aikana, sijaitsevat Espanjan parhaimpiin lukeutuvat Real Club Valderrama, Real Club de Golf Sotogrande ja La Reserva Club Sotogrande vain korkeintaan 15 minuutin ajomatkan päässä hotellista!

Lähde avaamaan golfkautesi omatoimisella golflomalla Costa del Solilla ja nauti matkasi aikana hotelli SO/Sotogranden ihastuttavista viiden tähden puitteista sekä golfista hotellin viereisen Almenaran kentän lisäksi myös La Reservan huippukentällä!

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ

- B-luokan vuokra auto Opel Corsa tai vastaava sis. rajattomat kilometrit, omavastuunpoistovakuutus sekä perusvakuutukset

- 4 yön majoitus 2h Comfy -huoneessa aamiaisella SO/Sotograndessa 5*

- 2 kierrosta golfia (1x Almenara, 1x La Reserva) etukäteen varatuilla tiiajoilla

- Golfautot kierroksilla

LISÄMAKSUSTA

- 20e Toimistomaksu

- Lennot Malagaan

- 70-80e/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu

- Mahdollinen turistivero - maksetaan paikan päällä hotellissa


Hotelli