THE TRINITY CITY HOTEL N°427 - MAJOITU 6 YÖTÄ JA PELAA DUBLININ 5 PARASTA LINKS-KENTTÄÄ! (EI SISÄLLÄ LENTOJA)

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
portmarnock2.jpg
TRINITYCITYHOTEL10.jpg
TRINITYCITYHOTEL3.jpg
TRINITYCITYHOTEL7.jpg
TRINITYCITYHOTEL13.jpg
linkskuvat_(2).jpg
linkskuvat_(6).jpg
linkskuvat_(1).jpg
linkskuvat_(3).jpg
linkskuvat_(4).jpg
portmarnock2.jpg
TRINITYCITYHOTEL10.jpg
TRINITYCITYHOTEL3.jpg
TRINITYCITYHOTEL7.jpg
TRINITYCITYHOTEL13.jpg
linkskuvat_(2).jpg
linkskuvat_(6).jpg
linkskuvat_(1).jpg
linkskuvat_(3).jpg
linkskuvat_(4).jpg


Matkan sisältö

Miltä kuulostaisi saada vyölleen kuuden päivän aikana viisi maailman parhaimmistoon kuuluvaa links-kenttää? Nyt se on mahdollista! Tällä 6 yön matkalla majoitut aivan Dublinin ytimessä sijaitsevassa Trinity City Hotelissa ja nautit eksklusiivisista kuljetuksista alueen parhaille golfkentille, joiden osalta kattaus on hurja: Portmarnock Golf Club, The European, Royal Dublin, County Louth ja The Island. Jokainen kentistä osuu "kerran elämässä" -kategoriaan. Tämä paketti on tarkoitettu niille, joille kelpaa vain paras. HUOM! Matkan hinta sisältää pelkät maapalvelut (kuljetukset, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

Portmarnock Golf Club - maailman paras golfkenttä?

Vuonna 1894 avattu Portmarnock Golf Club on taideteos vailla vertaa. 130 vuotta vanhan kentän väylät on sulautettu ympäristöönsä niin taidokkaasti, että tuntuu, kuin ne olisivat syntyneet luonnon muovaamina. The Open -rotaation pyrkivällä kentällä pituutta ja vaikeutta riittää; sen napakat väylät, syvät bunkkerit ja voimakkaasti muotoillut viheriöalueet tekevät pelaamisesta haastavaa, mutta palkitsevaa. Portmarnock käy paikallisten silmin kiivasta taistelua Irlannin parhaan kentän tittelistä Royal County Down -kenttää vastaan, joka on mm. Golf Digestin toimesta valittu koko maailman parhaaksi.

The European - golfin monitaiturin hullu luomus

Golfin monitaituri Pat Ruddyn itselleen rakentama vuonna 1992 avattu kenttä on kuuluisa luonnollisesta maastostaan, kumpuilevista väylistään ja syvistä bunkkereistaan. Väylät kulkevat lähellä rantaviivaa tarjoten pelaajille upeita näkymiä Irlanninmerelle. Klubi on isännöinyt lukuisia arvostettuja turnauksia ja sen maine perustuu paitsi teknisesti haastavaan kenttään, myös sen omistautumiseen korkealaatuisten palveluiden ja vieraanvaraisuuden tarjoamiseen.

Royal Dublin - legenda rikkaalla golfhistorialla

Vuonna 1885 avattu Royal Dublin Golf Club on Irlannin ensimmäisenä avattu links-kenttä. Lähes 140-vuotiaalla kentällä ei kuitenkaan ikä paina, vaan sitä on modernisoitu mm. valkoisin bunkkerihiekoin aivan viime vuosina. Klubitalon seinät on vuorattu erilaisin historiallisin palkinnoin. Kentän suunnittelussa on otettu nerokkaasti vallitsevat olosuhteet huomioon; myötätuuleen pelattavan etuysin väylät ovat kapeampia, kun taas tyypillisesti vastatuuleen pelattavalla takaysillä on tuulihaasteen vuoksi enemmän tilaa. 

The Island - mestariteos vailla vertaa

Aivan Dublinin kupeessa, Corballis Linksin vierestä löytyvä The Island on kenttä, jonka jokaisen links-golfin ystävän tulisi pelata. Yli 100-vuotta vanha kenttä on nimensä mukaisesti sijainnut aikoinaan saaressa, mutta se on sittemmin liimautunut osaksi mannerta. Tukevasti maailman parhaimpien links-kenttien joukkoon lukeutuva The Islandin kohdalla voi kevyesti käydä keskustelua siitä, onko kyseessä Irlannin paras links-kenttä, josta et ole koskaan kuullut.

County Louth (Baltray) - Irish Openia isännöinyt huippuareena

Seapoint Golf Linksin kanssa vierekkäin seisova County Louth Golf Club - joka tunnetaan tuttavallisemmin nimellä Baltray - on ehdottomasti yksi Irlannin parhaista. Kenttä muistetaan parhaiten vuodelta 2009, jolloin Irish Openia isännöidessään se toimi laukaisualustana muuan Shane Lowryn uralle, kun tämä voitti yhden Euroopan Tourin suurimmista kilpailuista vielä amatöörinä ollessaan. Kentän merinäköalat eivät jätä ketään kylmäksi.

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ

- Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset 

- 6 yön majoitus 2hh aamiaisella Trinity City Hotel 4*

- 5 kierrosta golfia (1x Portmarnock Golf Club, 1x County Louth, 1x The European, 1x Royal Dublin, 1x The Island) etukäteen varatuilla tiiajoilla

MUUT MAKSUT

- 20e Toimistomaksu

LISÄMAKSUSTA

- Finnairin suorat lennot Dubliniin

- 70e/bägi golfbägin kuljetus Finnairin lennolla meno-paluuHotelli