PARK HYATT DUBAI CREEK N°129 - LUKSUSGOLFLOMALLE DUBAIHIN - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
dubaicreekgolfampyachtclub_1.jpeg
PARKHYATTDUBAIPOOL.jpg
PARKHYATTDUBAIBAR.jpg
PARKHYATTDUBAIPOOL2.jpg
PARKHYATTGUESTROOM.jpg
dubaicreekgolfampyachtclub_1.jpeg
PARKHYATTDUBAIPOOL.jpg
PARKHYATTDUBAIBAR.jpg
PARKHYATTDUBAIPOOL2.jpg
PARKHYATTGUESTROOM.jpg


Matkan sisältö

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin - tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä, majoitut ylellisessä ja ensiluokkaisessa Park Hyatt Dubaissa ja nautit Dubain lämmöstä, lukuisista mahdollisista aktiviteeteista sekä rajattomista ostosmahdollisuuksista ja valtavasta ravintolatarjonnasta!

Dubai Creek Golf & Yacht Clubin vieressä sijaitseva Park Hyatt Dubai on ylellinen ja upea viiden tähden hotelli, jossa vietät varmasti rentouttavan ja rauhoittavan luksusgolfloman kaikkine mukavuuksineen. Hotellin yhteydestä löytyvät niin upeat Spa-palvelut ja kuntosali kuin runsaasti mahtavia ravintoloita. Lisäksi hotellialuetta koristavat kauniit ja hulppeat uima-allasalueet, houkutteleva uimaranta gazeboineen sekä ihanat puutarhat polkuineen. Vain lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevat upea venesatama ja Dubai Creek Golfin vaikuttava klubirakennus.

HUOM! Matkan hinta sisältää pelkät maapalvelut (kuljetukset, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

HUOM! Paketti ei ole voimassa uutena vuotena, pääsiäisenä, Dubai Air Shown aikaan 13. - 17.11.2023, ilmastokokouksen aikaan 30.11. - 12.12.2023 eikä GulFood messujen aikaan 19. - 23.2.2024.

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:

- Lentokenttäkuljetukset

- 7 yön majoitus 2h Park -huoneessa aamiaisella Park Hyatt Dubai Creek 5*

- 4 kierrosta golfia (2x Dubai Creek, 1x The Els Club, 1x Dubai Hills) etukäteen varatuilla tiiajoilla (kierrokset ma-to, viikonlopputiiajat lisämaksusta)

- Golfauto kierroksilla

- Rangepallot ennen kierroksia

LISÄMAKSUSTA:

- 20e Toimistomaksu

- 20AED/huone/yö paikallinen turistivero - maksu paikan päällä hotellissa

- Lennot Dubaihin

- 150e/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu

- 66e/hlö/kierros viikonlopputiiaika pe, la tai su

- 61e/hlö/päivä puolihoito

- Golfkenttäkuljetukset - suosittelemme takseja, sillä ne tulevat edullisemmaksi (jos matkalla on 4 henkilöä, kannattaa takseja kuitenkin varautua odottamaan jonkin aikaa) 

- 47e/hlö Marhaba Silver - Vastaanotto lentokentällä tuloportilla, nopeampi maahantulotarkistus ja henkilökohtainen apu lentokentän maahantulomuodollisuuksien kaikissa vaiheissa (myös matkalaukkujen nouto) - SUOSITTELEMME!

KYSEINEN PAKETTI ON VOIMASSA, KUN VARAAT MATKAN VÄHINTÄÄN 45 VUOROKAUTTA ENNEN LÄHTÖÄ!


Hotelli