DOUBLE TREE BY HILTON ISLANTILLA GOLF RESORT N°87 - LONG STAY -GOLFLOMA RAJATTOMALLA GOLFILLA JA PUOLIHOIDOLLA ESPANJASSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
islantilla-golf-resort.jpg
doubletree-by-hilton11.jpg
islantilla-golf-resort2.jpg
islantilla-golf-resort4.jpg
islantilla-golf-resort3.jpg
islantilla-golf-resort.jpg
doubletree-by-hilton11.jpg
islantilla-golf-resort2.jpg
islantilla-golf-resort4.jpg
islantilla-golf-resort3.jpg


Matkan sisältö

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 1.11.2023 – 9.2.2024 ja vietä vaivaton omatoiminen long stay -golfloma Espanjan Costa de la Luzilla DoubleTree by Hilton Islantilla Golf & Spa Resortissa. Tämän huolettoman 28 vuorokauden pituisen matkan aikana majoitut DoubleTree by Hilton Islantillan viihtyisissä huoneissa, nautit päivittäin helposta ja monipuolisesta puolihoidosta, pelaat rajatonta golfia Islantillan 27-reikäisellä kentällä ja vierailet paketin hintaan sisältyvällä vuokra-autolla vaikkapa Sevillassa tai Portugalin puolella! HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (kuljetukset, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

Vuonna 2020 täysin uusittu DoubleTree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort on Islantillan 27-reikäisen golfkentän vieressä sijaitseva tyylikäs neljän tähden hotelli, joka on oivallinen valinta hyvää hinta-laatusuhdetta hakevalle golflomailijalle! Tämän golf resortin yhteydessä on kaunis ulkouima-allasalue, spa, kuntosali, 4 ravintolaa sekä kaksi padel-kenttää eikä resortin alueelta ole kuin parin kilometrin matka merenrantaan. Omilla parvekkeilla varustellut huoneet ovat valoisia ja viihtyisiä ja huonehintaan usein sisältyvä puolihoito on monipuolinen ja vaivaton vaihtoehto. Hotelli on noin tunnin ajomatkan päässä Portugalin puolella sijaitsevalta Faron lentokentältä ja noin kolmen ja puolen tunnin päässä Malagan lentokentältä.

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:

- 28 yön majoitus 2 hh PUOLIHOIDOLLA DoubleTree by Islantilla Hotelissa 4*

- Rajaton golf Islantillan 27-reikäisellä kentällä

- Vuokra auto (sis. perusvakuutukset, rajattomat kilometrit ja omavastuunpoistovakuutuksen)

LISÄMAKSUSTA:

- 20e toimistomaksu

- Lennot joko Faroon, Sevillaan tai Malagaan

- Kierrokset golfia alueen muilla kentillä

- Mahdollinen turistivero - maksu paikan päällä hotellissa


Hotelli