VIDAGO PALACE N°407 - KESÄN UPEIN GOLFLOMA RAJATTOMALLA GOLFILLA PORTON LIEPEILLÄ PORTUGALISSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
kesäporto.jpg
VIDAGOPALACEOUT.jpg
VIDAGOPALACELOBBY.jpg
VIDAGOPALACEGUESTROOM2.jpg
VIDAGOPALACEGUESTBATHROOM.jpg
kesäporto.jpg
VIDAGOPALACEOUT.jpg
VIDAGOPALACELOBBY.jpg
VIDAGOPALACEGUESTROOM2.jpg
VIDAGOPALACEGUESTBATHROOM.jpg


Matkan sisältö

Valitse mieleisesi matkustusajankohta aikavälillä 15.6. - 15.9.2024 ja lähde viettämään unohtumatonta golflomaa Portugalin Porton liepeille majestettiiseen Vidago Palaceen. Tämän viikon upean golfmatkan aikana nautit Portugalin hellivistä kesäsäistä, majoitut ruhtinaallisissa viiden tähden puitteissa ja pelaat rajatonta golfia Vidago Palacen kauniilla kentällä. Pakettiin sisältyvän vuokra-auton turvin vierailet golfmatkasi aikana myös Porton historiallisessa kaupungissa sekä maailman kauneimpana viinialueenakin pidetyn Douron laakson kuuluisilla viinitiloilla. Halutessasi voit myös vaihtaa yhden Vidago Golf Clubin kierroksista kierrokseen Estela Golf Clubin, Oporto Golf Clubin, Amaranten tai Axis Ponte Lima Golf Clubin kentällä maksutta. Tästä ei kesälomaviikko parane! HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (vuokra-auto, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös AirBalticin vaihdolliset lennot Riikan kautta Portoon puolestasi!

AirBaltic lentää vaihdollisia lentoja Helsingistä Riikan kautta Portoon lauantaisin aikavälillä huhtikuu - lokakuu 2024.

Noin tunnin ajomatkan päässä Porton kaupungista sijaitseva viiden tähden Vidago Palace Hotel on historiallinen golfhotelli, jonka yhteydessä on sen oma 18-reikäinen golfkenttä. Resortin alueelta löytyy myös muun muassa ihana Thermal Spa, kuntosali, tennis- ja padelkentät, ulkouima-allasalue, useampi ravintola ja baari sekä pyörävuokraus. Tässä viihtyisässä hotellissa vietät tasokkaan ja rauhallisen golfloman, jonka aikana voit golfin pelaamisen lisäksi vierailla esimerkiksi Porton monipuolisessa kaupungissa tai vaikkapa yhdellä alueen kauniista viinitiloista.

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ
- B-luokan vuokra-auto Opel Corsa tai vastaava, sis. perusvakuutukset, omavastuunpoistovakuutuksen ja rajattomat kilometrit
- 7 yön majoitus 2h Classic -huoneessa aamiaisella Vidago Palacessa 5*
- 7 päivän rajaton golf Vidago Palacen kentällä etukäteen varatuilla tiiajoilla
- Yhden Vidago Palacen kierroksen vaihtaminen kierrokseen Estela Golf Clubin, Oporto Golf Clubin, Amaranten tai Axis Ponte Lima Golf Clubin kentällä maksutta
- 1 x 3 ruokalajin tervetuloillallinen juomineen hotellin Ball roomissa
- 1 x Illallinen hotellin viinikellarissa (ei sis. juomia)
- 50% alennus hotellin spa-osaston sisäänpääsymaksusta

MUUT MAKSUT
- 20e Toimistomaksu
- Mahdollinen turistivero - maksu paikan päällä hotellissa

LISÄMAKSUSTA
- AirBalticin vaihdolliset lennot Riikan kautta Portoon
- Huoneluokan korotus Superior -huoneeseen
- Yhden hengen huoneen lisämaksu


Hotelli