W COSTA NAVARINO N°228 - VIETÄ KESÄN PARAS GOLFVIIKKO YLELLISESSÄ COSTA NAVARINOSSA

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
WCOSTANAVARINOPIENIW.jpg
WCOSTANAVARINOPIENIPOOL3.jpg
WCOSTANAVARINOPIENIPOOL.jpg
WCOSTANAVARINOPIENI.jpg
WESTIN CN Golf- Bay course.jpg
WCOSTANAVARINOPIENIW.jpg
WCOSTANAVARINOPIENIPOOL3.jpg
WCOSTANAVARINOPIENIPOOL.jpg
WCOSTANAVARINOPIENI.jpg
WESTIN CN Golf- Bay course.jpg


Matkan sisältö

Mikset lähtisi viettämään unohtumatonta golflomaa ulkomaille myös kesäkuukausina? Costa Navarino on upea ja monipuolinen kohde, jossa golfari voi nauttia golfkierroksista neljällä upealla kentällä ja samalla seuralaiselle, joka ei golfaa, löytyy myös paljon mahtavaa tekemistä. Golfin jälkeen pääset nauttimaan muun muassa merestä, hyvästä ruoasta ja juomasta, upeista maisemista sekä kreikkalaisesta vieraanvaraisuudesta. Majoitu kesän golflomallasi esimerkiksi merenrannalla, The Bay kentän kupeessa sijaitsevassa W Costa Navarinossa, uudessa ihastuttavassa viiden tähden hotellissa, jossa ylellinen tunnelma yhdistyy vehreään ja luonnonläheiseen sisustukseen. Tämä hotelli on oikea valinta trendikästä mutta rauhallista ilmapiiriä arvostavalle, Costa Navarinossa lomailevalle golfarille!

Norwegian lentää kesällä Ateenaan tiistaisin ja lauantaisin - Ateenasta ajaa reilut kolme tuntia Costa Navarinoon. Vuokra-auton avulla pääset helposti viikon aikana tutustumaan myös esimerkiksi Peloponnesoksen alueen historiallisiin nähtävyyksiin.

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:

- Norwegianin suorat lennot Ateenaan (paketin hinta on laskettu 360€ lentohinnalla). Lentohinta sisältää 1x matkatavaran ruumaan max 23 kg + max 8 kgkäsimatkatavaraa (Jos haluat käyttää lentopisteitä tai varata lennot itse, paketin hinta on 360€/hlö edullisempi. Jos me hoidamme lentovarauksen ja lentohinta on varaushetkellä edullisempi tai kalliimpi, muuttuu paketin hinta lentohintojen erotuksen verran.)

- VW Polo (B-grp) tai vastaava vuokra-auto, sis. rajattomat km, perusvakuutukset sekä omavastuunpoistovakuutuksen

- 7 yön majoitus 2h Wonderful Guest -huoneessa W Costa Navarinossa 5*

- 4 kierrosta golfia Costa Navarinon kentillä (Dunes, Bay, Olympic, Hills) etukäteen varatuilla tiiajoilla, sis. golfauton 

- 50€ resort credit/huone/päivä, jonka voi käyttää hotellin seuraavissa ravintoloissa: Parelia, Platia, W Lounge sekä Between

LISÄMAKSUSTA:

- 20€ Toimistomaksu

- 80€ Golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu

- 50€/5 kierrosta TaylorMaden Stealth -vuokramailat Costa Navarinossa

- Parempitasoinen huone - hinta riippuen huonetyypistä

- 4€/huone per yö vero, joka maksetaan paikan päällä uloskirjautumisen yhteydessä


Hotelli