KRISTINA CRUISES N°373 - JOKIRISTELY REIN- JA MAINJOELLA BASELISTA FRANKFURTIIN 20.4.-27.4.2024

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
Kristiina.jpg
Kristiina.jpg


Matkan sisältö

Miltä kuulostaisi idyllisen jokiristeilyn ja rakkaan golfharrastamisen yhdistäminen? Nyt se on mahdollista! Vuonna 2024 aloitetun Golf Tailorsin ja Kristina Cruisesin välisen yhteistyön ansiosta voit pelata golfkierroksia osana Kristina Cruisesin Euroopan jokiristeilylomaa.

Tällä tyylikkäällä viikon jokiristeilyllä matkaat Sveitsin Baselista Saksan Frankfurtiin herkullisesta ruoasta, hyvästä seurasta ja kiireettömyydestä nauttien ja samalla joenvarren kaupungeissa vieraillen. Risteily Reinillä ja Mainjoella lumoaa ikiaikaisilla näkymillään ja historiallisilla kaupungeillaan: Ihastu vanhojen kujien tunnelmaan, rentoihin viinitupiin ja linnojen kruunaamiin jokimaisemiin.

Keväinen viikko tuo mukanaan valtavasti nähtävää. Matkan alkua värittävät Reinin putoukset, Breisachin viehättävä pikkukaupunki ja kulturelli Strasbourg, jonka historiallinen keskusta lukeutuu Unescon maailmanperintökohteisiin.

Speyeriin maamerkkejä on romaaninen katedraali, Mannheimia komistaa valtava barokkipalatsi. Ehkä lähdet retkelle Heidelbergiin, joka on kuuluisa rauniolinnastaan. Matkan lopulla odottavat risteilyn romanttisimmat maisemat ja hurmaavat viinikaupungit – pittoreski Rüdesheim ja Koblenz, jossa voit nousta gondolihissillä vanhalle linnoitukselle. Mainzin sydän on vanhakaupunki kävelykatuineen – saat ihailla puuristikkotaloja ja istahtaa tavernaan maistamaan seudun antimia.

Golfareita matka hemmottelee kolmella kierroksella golfia Saksan huippukentillä. Golfpaketti sopii myös seurueille, jossa kaikki eivät ole golfareita. Hintaan sisältyy pelikierrosten lisäksi kuljetukset laivalta kentille ja takaisin, sekä suomalaisen golfmatkanvetäjän palvelut. 

MESSUTARJOUS (-150€) VOIMASSA 31.01. MENNESSÄ TEHTYIHIN VARAUKSIIN!

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:

Lennot ja kuljetukset:

- Finnairin reittilento economy-luokassa Helsinki - Zürich, Frankfurt - Helsinki:

20.4.2024 HEL - ZRH 07:55 - 09:45

27.4.2024 FRA - HEL  19:25 - 22:50

1 matkalaukku ruumaan max 23kg + 8kg käsimatkatavaraa + golfbägin kuljetus

- Lentokenttä-/satamakuljetukset

- Muut matkaohjelmassa mainitut kuljetukset

Ruokailut maissa:

- Tulopäivän lounas Laufenin linnan ritarisalissa

Ristely:

- 7 yön majoitus 2h hytissä Kristina Cruises m/s Swiss Pearl -laivalla

- Täysihoito (aamaiset, lounaat, illalliset, iltapäiväkahvit) laivalla

- Ruokajuomat (talon viini, hanaolut, mehut, virvoitusjuomat) laivalla

- Laivan juhlaillallinen

- Ohjelma laivalla

Retket ja kuljetukset:

- Golfpakettiin kuuluvat golfkierrokset ja kuljetukset golfkentille

Muut maksut:

- Matkustaja- ja satamamaksut

- Lentoverot

- Muut viranomaismaksut

Golfpaketti:

- Kolme kierrosta golfia Saksan huippukentillä:

23.4. Golf Club St. Leon-Rot Betriebsgesellschaft mBH & C

24.4. GolfClub Mannheim-Viernheim

26.4. Mainzer Golfclub GmbH

- Kuljetukset laivalta kentille ja takaisin

- Golf Tailorsin ryhmävetäjän palvelut

ALUSTAVA MATKAOHJELMA:

Lauantai 20.4. Helsinki - Zürich - Basel, laiva lähtee klo 18.00

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Lento Zürichiin ja kuljetus Schaffhausenin kaupungin lähellä sijaitseville Reinin putouksille. Lounas ja sen jälkeen on vapaata aikaa. Kuljetus Baseliin ja laivaannousu.

Sunnuntai 21.4. Breisach (Saksa) klo 00.30-13.00, Strasbourg (Ranska), saapuminen klo 21.00 (TH)

Reinin varrella Etelä-Saksassa sijaitseva Breisach tunnetaan porttina Schwarzwaldin luonnonkauniille, metsäiselle vuoristoalueelle. Historiallinen pikkukaupunki on itsessäänkin viehättävä paikka, jossa on vanhaan tyyliin kunnostettuja pastellinvärisiä taloja sekä kahviloita ja kauppoja. Lähiseudun komein nähtävyys löytyy joen vastarannalta, Ranskan puolelta; 1600-luvun lopulta juontuva linnoituskaupunki Neuf-Brisach on Unescon maailmanperintökohde.

Breisachiin voit tutustua  omatoimisesti. Matkanjohtajalta saat vinkit tutustumisen arvoisista paikoista.

Maanantai 22.4. Strasbourg (Ranska), laiva lähtee klo 13.00, Speyer (Saksa), saapuminen klo 21.30 (TH)

Kansainvälinen ja hienostunut ranskalaiskaupunki Strasbourg tunnetaan EU:n instituutioiden kokoontumispaikkana, mutta se on myös kaunis matkailukaupunki. Se sijaitsee Reinin sivujoen Illin varrella, aivan Saksan rajan tuntumassa, ja sitä ovat hallinneet vuorotellen Ranska ja Saksa. Historia näkyy yhä katukuvassa. Viehkeintä seutua on Unescon maailmanperintökohteisiin lukeutuva, komean katedraalin hallitsema historiallinen keskusta. Siihen kuuluu myös idyllinen ja hyvin säilynyt Petite France -alue kapeine kanavineen ja puuristikkotaloineen.

Yhteismatkan hintaan sisältyvä kuljetus laivalta Strasbourgin keskusta-alueelle ja takaisin laivalle: Kuljetus vie laivalta pysäköintialueelle, josta on n. kilometrin kävelymatka kaupungin sydämeen

Lisämaksullisen retkipaketin retki (retkipaketti sis. 3 retkeä, 179€):Pieni viinitien kierros (4,5 h)

Alsacen rinteillä on viininviljelylle ihanteelliset olosuhteet lämpimän ja kuivan ilmaston ansiosta. Vuonna 1953 avattu viinireitti kiertelee 170 km matkan pohjoisesta etelään läpi viinitarhojen kukkuloiden sekä 70 viinikylän, jotka lumoavat kauneudellaan – ristikkotalot, kujat kukkaistutuksineen, vanhat kivet ja viinitarhat…

Retkibussi vie pienelle kierrokselle läpi viehättävien kylien, kuten Rosheim, Boersch, Obernai, Barr, Andlau… Matkan varrelle pysähdymme viinitilalle ja maistelemme heidän viinejään.

Tiistai 23.4. Speyer (Saksa), laiva lähtee klo 16.00, Mannheim (Saksa), saapuminen klo 17.30 (TH)

Golfari: kuljetus Golf Club St. Leon-Rot. Ryhmän ensimmäinen tee-aika 11:00

GOLFKIERROS 1: Golf Club St. Leon-Rot Betriebsgesellschaft mbH & Co

Golf Club St. Leon-Rot sijaitsee St. Leon-Rotissa, Baden-Württembergin osavaltiossa, Saksassa, aivan Heidelbergin eteläpuolella. Kentällä on pelattu Deutsche Bank – SAP Open -kilpailuja vuosina 1999, 2001,  2002 ja 2004, ja näistä Tiger Woods voitti ensimmäisellä kolmella kerralla. Lisäksi kentällä on pelattu vuoden 2015 Solheim Cupille. Klubi perustettiin vuonna 1997 ja siellä on kaksi 18-reikäistä golfkenttää, nimeltään St. Leon ja Rot.

Ei golfari: Reinin rannalla levittyvä, roomalaisten muinoin asuttama Speyer on Saksan vanhimpia kaupunkeja. Sen sydämessä on kaunis ja hyvin säilynyt vanhakaupunki, jonka kruunaa liki tuhat vuotta vanha, mahtava romaaninen katedraali, Unescon suojelukohde. Pääkatua reunustavat pastellinväriset talot, kahvilat ja kaupat. Ravintoloissa ja oluttuvissa on tarjolla tyypillisiä saksalaisia herkkuja. Speyerin tunnetuin ja huikein museo on valtava tekniikkamuseo, jonne on haalittu eri aikakausien kulkuneuvoja sukellusveneistä lentokoneisiin

Keskiviikko 24.4. Mannheim (Saksa), laiva lähtee klo 15.30, Rüdesheim (Saksa), saapuminen klo 21.30 (TH)

Golfari: kuljetus GolfClub Mannheim-Viernheim. Ryhmän ensimmäinen tee-aika 12:20

GOLFKIERROS 2: GolfClub Mannheim-Viernheim

Rhine-Neckar -alueen sydämessä sijaitsee GolfClub Mannheim-Viernheim, yksi Saksan vanhimmista golfkentistä. Kenttää ympäröivät yli satavuotta vanhat puut, jotka luovat ainutlaatuisen ja viehättävän ilmapiirin. Pelin haastavuutta lisäävät 40 väylä- ja greenibunkkeria, samalla kun takaysin järvimaisemat tarjoavat silmäniloa ja kauneutta pelaajille

Ei golfari: Reinin ja Neckar-joen väliin asettunut Mannheim on vilkas saksalainen teollisuuskaupunki ja liikenteen solmukohta, jonka maamerkkinä on valtava barokkipalatsi. Seudun kiehtovin paikka on kuitenkin lähettyvillä sijaitseva Heidelberg, 1800-luvun romantiikan keskus, jossa käyskentelivät kirjailijat, runoilijat ja filosofit. Opiskelijoiden täyttämä joenvarsikaupunki on kuuluisa myös ikivanhasta, maineikkaasta yliopistostaan, sekä osittain raunioituneesta, komeasta kukkulalinnastaan. Viehättävä on myös barokkityylinen vanhakaupunki kävelykatuineen, ravintoloineen ja kauppoineen.

Torstai 25.4. Rüdesheim (Saksa), laiva lähtee klo 11.30 – romanttinen Rein – Koblenz (Saksa) klo 15.30-22.30 (TH)

Vehreiden kukkuloiden ja viiniviljelmien ympäröimä ihastuttava Rüdesheim on asettunut Reinin mutkaan. Historiaa ja leppoisuutta huokuva pieni, soma viinikaupunki on Saksan suosituimpia matkailukohteita. Vanhankaupungin kujilla, kuten eloisalla ja hilpeällä Drosselgassella, saa maistella seudun Riesling-viinejä tunnelmallisissa viinitavernoissa ja ravintoloissa. Rüdesheimissa on myös nähtävää, kuten mielenkiintoinen mekaanisen musiikin museo, komea luostari ylhäällä rinteessä ja vanhaan linnaan tehty viinimuseo.

Rüdesheimiin voit tutustua omatoimisesti. Matkanjohtajalta saat vinkit käyntipaikoista. Iltapäivällä risteily jatkuu läpi romanttisen Reinin maisemaosuuden kohti Koblenzia. Reinin varren kaunein ja idyllisin maisemaosuus on laakson keskivaiheilla levittyvä, vajaan 70 kilometrin matka Rüdesheimin ja Koblenzin välillä. Romanttiseksi Reiniksi kutsuttu jokiosuus on julistettu myös Unescon maailmanperintökohteeksi. Sen varrella saa ihailla ristikkotalojen koristamia kymmeniä historiallisia pikkukaupunkeja, kukkuloiden osittain raunioituneita linnoja ja pengerrettyjä viiniviljelmiä. Joki mutkittelee paikoin hyvin korkeiden kallioiden lomassa, ja sen kapein kohta sijaitsee legendoja ruokkineen Loreley-kallion kohdalla.

Kauniilla paikalla Reinin ja Moselin yhtymäkohdassa sijaitseva, vehreiden kukkuloiden kruunaama Koblenz on Saksan vanhimpia kaupunkeja. Yli 2000-vuotisesta historiasta kertovat kaupungin ja lähiseudun monet hienot linnat ja linnoitukset, kirkot ja entiset aateliskartanot. Koblenz on seudun viiniteollisuuden keskuspaikka ja sen tunnelmallisissa viinibaareissa ja -tuvissa on tarjolla seudun satoa. Kaupungissa houkuttelevat myös hyvät ostosmahdollisuudet sekä viehkeän vanhan keskustan aukiot ja kujat, kahvilat ja ravintolat.

Koblenziin voi tutustua omatoimisesti. Matkanjohtajilta saat vinkit käyntipaikoista.

Perjantai 26.4. Mainz (Saksa) klo 08.00-14.00, Frankfurt, saapuminen klo 19.30 (TH)

Golfari: Kuljetus Mainzer Golflcub GmbH. Ryhmän ensimmäinen tee-aika 12:00

GOLFKIERROS 3: Mainzer Golfclub GmbH

Christoph Städlerin suunnittelema moderni golfkenttä Mainzer Golfclubilla tarjoaa monipuolisia golf-kokemuksia. Tämä vuonna 2007 avattu kenttä sijoittuu entisen louhoksen upeisiin maisemiin. Kentän etu- ja takaysi eivät voisi olla enemmän erilaisia. Etuysillä kapeat väylät joissa jyrkät kalliot hallitsevat peliä vaihtuvat takaysillä avoimemmalle maalle vesiesteiden kera.

Ei golfari: Reinin varrella sijaitseva Mainz on roomalaisten perustama saksalaiskaupunki, jossa on yhä tallella antiikinajan historiaa. Massiivinen katedraali on hallinnut sen siluettia, ja toiminut poliittisen ja uskonnollisen vaikutusvallan symbolina, jo yli tuhat vuotta. Kirkon ympärillä levittyy viihtyisä vanhakaupunki, jota koristavat perinteiset puuristikkotalot ja barokkirakennukset. Ravintoloissa ja baareissa on tarjolla seudun viinejä. Mainz on myös kirjapainokoneen kehittäjä Gutenbergin kotikaupunki; Gutenbergin museo on kiehtova nähtävyys.

Lauantai 27.4. Frankfurt - Helsinki (A)

Aamiaisen jälkeen opastettu kävelykierros Frankfurtin vanhassakaupungissa. Iltapäivällä opastettu kierros Palmengartenin kasvitieteellisessä puutarhassa. Kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.


Hotelli