PRAIA D'EL REY MARRIOTT GOLF & BEACH RESORT N°64 - FLY & DRIVE & PLAY - 7 YÖN OMATOIMIMATKA PORTUGALIN OBIDOKSEEN - SISÄLTÄÄ LENNOT!

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
FLY_&_DRIVE_&_PLAY_praiav3.jpg
PRAIA DEL REY 11.jpg
Praia-DEl-Rey-5.jpg
PRAIA DEL REY BAR VUE MER.jpg
PRAIA DEL REY RESTAURANT BIS.jpg
westcliffsgolfcourse_8.jpeg
ROYALOBIDOSGOLF8.jpg
bomsuccessogc_3.jpeg
FLY_&_DRIVE_&_PLAY_praiav3.jpg
PRAIA DEL REY 11.jpg
Praia-DEl-Rey-5.jpg
PRAIA DEL REY BAR VUE MER.jpg
PRAIA DEL REY RESTAURANT BIS.jpg
westcliffsgolfcourse_8.jpeg
ROYALOBIDOSGOLF8.jpg
bomsuccessogc_3.jpeg


Matkan sisältö

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja lähde aurinkoiselle Fly & Drive & Play -golflomalle Portugalin Obidokseen. Tämän viikon mittaisella omatoimilomalla lennät Helsingistä Lissaboniin, nappaat allesi lentokentällä odottavan vuokra-auton ja hurautat sillä noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan mahtavaan Praia D'El Rey Marriott Golf & Beach Resortiin, jossa sinua odottaa 7 yön ja 5 kierroksen mittainen golfloma Obidoksen huippukenttien keskellä. HUOM! Fly & Drive & Play -matkapaketit sisältävät majoituksen, golfin ja vuokra-auton lisäksi myös suorat lennot kohteeseen. Paketti on laskettu tietyllä lentohinnalla, jonka löydät alempaa paketin erittelystä.

Viiden tähden Praia D'El Rey Marriott Golf & Beach Resort on ihastuttava hotelli aivan meren rannassa ja Praia D'El Reyn kauniin 18-reikäisen golfkentän vieressä. Hotellin yhteydessä on muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, tenniskentät, ihana spa, kuntosali sekä useampi ravintola ja baari. Praia D'El Rey sopii myös surffauksesta kiinnostuneille, sillä esimerkiksi Penichen kaupunki rantoineen, kuuluisine aaltoineen ja surffikouluineen on alle 20 kilometrin päässä hotellista.

Tässä upeassa resortissa nautit ylellisestä ja rauhallisesta golflomasta kauniissa ympäristössä ja hienojen golfkenttien äärellä; Praia D'El Reyn oman kentän lisäksi Royal Obidoksen ja West Cliffsin ja Bom Sucesson kauniit 18-reikäiset kentät sijaitsevat molemmat vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:

- Finnairin suorat lennot Lissaboniin (paketin hinta on laskettu 470 eur/hlö lentohinnalla. Lentohinta sisältää 1 matkalaukku max 23kg ruumaan + 8kg käsimatkatavaraa. Jos haluat käyttää lentopisteitä tai varata lennot itse paketin hinta on 470 eur/hlö edullisempi. Jos me hoidamme lentovarauksen ja lentohinta on edullisempi tai kalliimpi niin paketin hinta muuttuu lentohintojen erotuksen verran.)

- Henkilökohtainen vastaanotto ja ohjaus Lissabonin lentokentällä

Vuokra-auto (B Group) Opel Corsa tai vast. (sis. vakuutukset ja rajattomat kilometrit. Huom! omavastuunpoisto lisämaksusta).

- 7 yön majoitus 2hh aamiaisella Praia D'El Rey Marriott Golf & Beach Resort 5*

- 5 kierrosta golfia etukäteen varatuilla tiiajoilla (pelattavissa neljällä kentällä: Praia D'El Rey, Royal Obidos, West Cliffs ja Bom Sucesso)

- 18-reiän kierroksen jälkeen voi pelata 9 lisäreikää maksutta, jos kentällä on tilaa (pelattava samalla kentällä kuin aamupäivän kierros).

MUUT MAKSUT:

- 20e toimistomaksu

- Mahdollinen turistivero - maksu paikan päällä hotellissa

LISÄMAKSUSTA:

- 70e golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu (Finnairin lennot)

- Puolihoito 38e/hlö/päivä

- 84e/viikko vuokra-auton omavastuunpoisto - otto ja maksu paikan päällä


Hotelli