HOTEL BONALBA ALICANTE N°183 - EDULLINEN GOLFMATKA AURINKOISEEN ALICANTEEN 14.11. - 21.11.2022

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
hotel-bonalba-piscina.jpg
HOTELBONALBAPOOL.jpg
HOTELBONALBAREMIUMROOM.jpg
HOTELBONALBAENTRANCE.jpg
hotel-bonalba-piscina.jpg
HOTELBONALBAPOOL.jpg
HOTELBONALBAREMIUMROOM.jpg
HOTELBONALBAENTRANCE.jpg


Matkan sisältö

Lähde huippuedulliselle ja viihtyisälle viikon golflomalle Espanjan Alicanteen Hotel Bonalbaan! Tällä matkalla majoitut 7 yötä toimivissa puitteissa, nautit lentokenttä- ja vieraskentillä pelatessasi myös golfkenttäkuljetusten tuomasta helppoudesta ja pelaat 5 kierrosta golfia joko pelkästään hotellin vieressä Bonalban omalla kentällä tai lisämaksusta myös yhdellä tai kahdella vieraskentällä. Mikä parasta, Bonalban kenttää eivät Alicanten alueen monen muun kentän tavoin kasteluongelmat vaivaa, sillä kentällä on oma kierrätysvedellä toimiva kastelujärjestelmä!

Costa Blancan alueella Alicantessa sijaitseva Hotel Bonalba Alicante on viihtyisä neljän tähden hotelli aivan Bonalban 18-reikäisen golfkentän vieressä. Golfkentän lisäksi hotellin yhteydestä löytyy ihana ulkouima-allasalue, Spa, kuntosali sekä useampi ravintola ja baari Tässä hotellissa nautit rauhallisesta mutta edullisesta golflomasta miellyttävässä ympäristössä, eikä Alicanten kaupunki kauppoineen ja ravintoloineenkaan ole kuin noin 20 minuutin ajomatkan päässä!

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:

- Lentokenttäkuljetukset

- 7 yön majoitus 2 hengen huoneessa aamiaisella Hotel Bonalba 4*

- 5 kierrosta golfia Bonalban kentällä etukäteen varatuilla tiiajoilla (tiiaikoja saatavilla noin aikavälille 11:00 – 12:00)

LISÄMAKSUSTA

- Toimistomaksu 20€

- Lennot Alicanteen

- 80€/bägi golfbägin kuljetus meno-paluu

- 40€/hlö/viikko yksi viidestä golfkierroksesta Alendan kentällä, sis. golfkenttäkuljetukset ja lasin olutta aina kierroksen jälkeen

- 19€/hlö/vrk puolihoito (ei sis. juomia)

- 50€/hlö/vrk Semi All Inclusive, sis. lounaan (pelipäivinä picnic-lounas), snacksit bakerysta kello 11:00 - 13:00, illallisen sekä open barin (kaikki paitsi premium -juomat) kello 17:00 – 23:00


Hotelli