VALERIA DAR ATLAS RESORT N°127 - ALL INCLUSIVE GOLFLOMA HISTORIALLISESSA MARRAKECHISSA

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
ROYALGOLFMARRAKECH2.jpg
VALERIADARATLASPOOL2.jpg
VALERIADARATLASROOMS.jpg
VALERIADARATLASDOUBLEROOM.jpg
VALERIADARATLASPOOLBAR.jpg
ROYALGOLFMARRAKECH2.jpg
VALERIADARATLASPOOL2.jpg
VALERIADARATLASROOMS.jpg
VALERIADARATLASDOUBLEROOM.jpg
VALERIADARATLASPOOLBAR.jpg


Matkan sisältö

Lähde viettämään viihtyisää viikon All Inclusive -golflomaa Marokon aurinkoiseen Agadiriin tai historialliseen Marrakechiin talvella 2022-2023.

Lennä kohteeseen Lufthansan toimivilla vaihdollisilla Business Saver -lennoilla, nauti majoituksesta vaivattoman All Inclusiven turvin ja pelaa 5 kierrosta golfia seuraavalla Marokon golflomallasi! Valitset kohteeksi sitten rantakaupunki Agadirin tai tarunhohtoisen Marrakechin, Pohjois-Afrikan golfkeidas Marokko mahdollistaa lomailun edulliseen hintaan kattauksella hienoja ja tasokkaita golfkenttiä. Tässä oiva vaihtoehto, kun etsit eksoottista lomaympäristöä tai kaipaat vaihtoehtoja vaikkapa Turkin All Inclusive -golflomille!

Marrakechiin on mahdollista lentää myös Tampereelta AirBalticin vaihdollisilla lennoilla (välilasku Riikassa) - AirBalticin lentohinta marras-joulukuun vaihteessa on tällä hetkellä alle 400€/hlö!

Valeria dar Atlas Resort on siisti ja toimiva marokkolaishenkinen neljän tähden hotelli lähellä Marrakechin keskustaa. Resortista löytyy useampi ravintola ja baari sekä oma yökerho. Lisäksi hotellin yhteydessä on spa, rantalentopallokenttä sekä kuntosali. Alueen golfkentillekkään ei ole matkaa kuin 10-30 minuuttia, jonka vuoksi Valeria dar Atlas Resort on oiva kohde vaivattomalle ja edulliselle All Inclusive -golflomalle Marokossa.

HUOM! PAKETTI EI OLE VOIMASSA 23.12.2022 - 01.01.2023

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:

- Lennot Marrakechiin - Lufthansan vaihdolliset Business Saver -lennot Helsingistä tai AirBalticin vaihdolliset lennot Tampereelta (paketin hinta on laskettu 550€/hlö lentohinnalla). Lufthasnsan lentohinta sisältää 2x matkatavaraa ruumaan (max 23 kg) ja 8kg käsimatkatavaraa, AirBalticin lentohinta sisältää 1x matkatavaraa ruumaan (max 23 kg) ja 8 kg käsimatkatavaraa. (Jos haluat käyttää lentopisteitä tai varata lennot itse, paketin hinta on 550€/hlö edullisempi. Jos me hoidamme lentovarauksen ja lentohinta on varaushetkellä edullisempi tai kalliimpi muuttuu paketin hinta lentohintojen erotuksen verran.)

- Lentokenttäkuljetukset kahdelle

- 7 yön majoitus 2h Double Standard -huoneessa All Inclusivella Valeria dar Atlas Resort 4*

- Golfkenttäkuljetukset

- 5 kierrosta golfia (1x Assoufid, 1x Montgomerie, 1x Royal Golf Marrakech, 1x Samanah, 1x Amelkis) etukäteen varatuilla tiiajoilla

LISÄMAKSUSTA:

- Lisäkierrokset golfia

- Yhden hengen huoneen lisämaksu

Varaa paketti 30.9. mennessä ja säästä - mitä aikaisemmin varaat, sen todennäköisempää on saada edulliset lentohinnat!


Hotelli