SHERATON PARCO DE´MEDICI ROME HOTEL N°618 - KOLMEN YÖN GOLFLOMA ROOMASSA

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
ROOMASYKSY2026.jpg
exterior8kjj78.jpg
exterior2285600.jpg
guest-roomjh99m.jpg
restaurant229536689.jpg
ROOMASYKSY2026.jpg
exterior8kjj78.jpg
exterior2285600.jpg
guest-roomjh99m.jpg
restaurant229536689.jpg


Matkan sisältö

Koe syksyinen Rooma ja pelaa kierros golfia Marco Simonen legendaarisella Ryder Cup -kentällä. Kolmen yön lomalla pelataan yhteensä kolme kierrosta, ja majoitus sijaitsee kätevästi Parco de Medicin golfkentän viereisessä Sheraton-hotellissa. Matkalla on myös aikaa tutustua Roomaan, ja pääsette osallistumaan rennolle pasta- ja gelato -kurssille, joka tuo matkaan lisäripauksen italialaista tunnelmaa.

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:
- Finnairin suorat lennot Roomaan
  09.9.2026     AY1761   HEL - FCO    07:20 - 09.45
  12.9.2026     AY1764   FCO - HEL    18:45 - 23:10
- 1 matkalaukku ruumaan max 23kg + 8kg käsimatkatavaraa
- Lentokenttä- ja vierasgolfkenttäkuljetukset
- 3 yön majoitus 2hh aamiaisella Sheraton Parco de Medici -hotellissa 4*
- 3 kierrosta golfia (2x Parco de Medici, 1x Marco Simone) etukäteen varatuilla tiiajoilla
- Kevyt tervetuloillallinen (Pieni alkupala, pasta ja lasi talon viiniä)
- Pasta je Gelato Cooking Class Roomassa*

MUUT MAKSUT
- 20€ Toimistomaksu
- Turistivero, joka maksetaan paikan päällä uloskirjautumisen yhteydessä

LISÄMAKSUSTA
- 70€ Golfbägin kuljetus
- Golfautot ja - kärryt kierroksilla
- 240€/ 3 vrk  1:n hengen huone 

*This hands-on pasta and gelato making lesson is perfect for anyone who loves Italian food. Taught by a passionate friendly chef, together we will prepare hand made Fettuccine, a tomato sauce inspired by Dolce & Gabbana, as well as gelato, using fresh seasonal ingredients and tools that many already have in their kitchen.Class includes appetizers, fantastic wine/beer, water and soft drinks. And of course you will eat everything you prepare! The lesson is for all ages and anyone from beginner to seasoned cook. You will take home your new knowledge and impress your guests with pasta made from scratch and delight them with your home-made gelato.
 
 


Hotelli