LONG STAY

BOAVISTA GOLF & SPA

BOAVISTA GOLF & SPA

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 1.10.2023 – 31.3.2024 ja lähde omatoimiselle long stay -golflomalle Portugalin Algarveen viihtyisään Boavista Golf & Spa Resortiin. Tämän 28 vuorokauden pituisen matkan aikana majoitut tyylikkäissä ja tilavissa huoneistoissa, pelaat yhteensä 16 kierrosta golfia, joista 10x Boavistan, 4x Palmareksen ja 2x Espichen kentällä ja vierailet paketin hintaan sisältyvällä vuokra-autolla vaikkapa Algarven rannikon hurmaavissa kalastajakylissä tai upeilla hiekkarannoilla.

LONG STAY -GOLFLOMA ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 2378
VARAA
MARINA CLUB LAGOS RESORT

MARINA CLUB LAGOS RESORT

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 1.10.2023 - 30.4.2024 ja lähde helpolle omatoimiselle long stay -golflomalle Marina Club Lagosiin Portugalin Algarveen. Tällä vaivattomalla ja viihtyisällä 28 vuorokauden mittaisella matkalla melkein kaikki on hoidettu puolestasi valmiiksi; majoitus aivan Lagosin venesataman vieressä muutaman askeleen päässä sen ravintoloista ja baareista, 16 kierrosta golfia Palmaresin kauniilla kentällä sekä vuokra-auto, jonka voit ottaa käyttöön lennoistasi riippuen joko Faron tai Lissabonin lentokentältä!

OMATOIMINEN LONG STAY GOLFLOMA ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 2373
VARAA
TROIA RESIDENCE BY THE EDITORY

TROIA RESIDENCE BY THE EDITORY

Lähde Suomen talvea pakoon long stay -golflomalle ihanaan Troiaan ryhmän seurassa Ritva Fransmanin ja Kirsi Markkasen johdolla helmi-maaliskuussa 2024! Tämän mahtavan kuukauden mittaisen golfloman aikana majoitut tyylikkäissä ja tilavissa Troia Residencesin Acala -huoneistoissa, pelaat rajatonta golfia Troian kauniilla kentällä sekä lisäksi kaksi kierrosta vieraskentillä (Quinta do Peru ja upea uusi Dunas Comporta), vierailet Lissabonissa mahtavalla opastetulla päiväretkellä ja nautit hyvästä matka-, peli- ja illallisseurasta! Matkanvetäjämme Kirsi ja Ritva ovat olleet ryhmien kanssa ihastuttavassa Troiassa jo kaksi kertaa, joten kohde on heille ennestään tuttu.

LONG STAY -GOLFLOMA IHASTUTTAVASSA TROIASSA RITVAN JA KIRSIN JOHDOLLA 10.2. - 09.3.2024
HINTA ALK 2895
VARAA