THE RITZ-CARLTON TENERIFE, ABAMA

adults-only-outdoor-pool4.jpg
main-entrance-at-night44.jpg
Abama-Golf-10th-Green6144x4096_kopio.jpg
abama-beach36465.jpg
el-mirador-terrace-at.jpg
one-bedroom-suite-ocean422.jpg
persian-garden-pool.jpg
villas-deluxe-room-klkljk.jpg
citadel-balcony-partial4154552004.jpg
villa-pool4563563.jpg
imperial-suite-terrace8.jpg
the-ritz-carlton-spa2516.jpg
el-mirador-restaurant6.jpg
fitness-center-interior3.jpg
RCABAMA_00097pool.jpg
adults-only-outdoor-pool4.jpg
main-entrance-at-night44.jpg
Abama-Golf-10th-Green6144x4096_kopio.jpg
abama-beach36465.jpg
el-mirador-terrace-at.jpg
one-bedroom-suite-ocean422.jpg
persian-garden-pool.jpg
villas-deluxe-room-klkljk.jpg
citadel-balcony-partial4154552004.jpg
villa-pool4563563.jpg
imperial-suite-terrace8.jpg
the-ritz-carlton-spa2516.jpg
el-mirador-restaurant6.jpg
fitness-center-interior3.jpg
RCABAMA_00097pool.jpg


Kuvaukset

golf.png
pool-indoor.png
pool-outdoor.png
spa.png
restaurant.png
bar.png
kids-club.png
beach.png
pro-shop.png
restaurant-etoile-michelin.png
tennis.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ

Teneriffan saaren länsipuolella sijaitseva The Ritz-Carlton, Abama on ihastuttava viiden tähden resort vain lyhyen matkan päässä merenrannasta ja 5 minuutin päässä Abaman golfkentältä. Upean hotellin yhteydessä on muun muassa ihana ulkouima-allasalue, kuntosali, mahtava spa, oma yksityinen alue merenrannalla hotellin asukkaille, tenniskenttiä sekä useampi ravintola ja baari, mukaan lukien kaksi Michelin -tähdillä varustettua fine dining ravintolaa. Tässä täydellinen golfmatkakohde vaativan maun omaavalle golfarille!

HUONEET

The Ritz-Carlton, Abaman kaikissa tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on oma parveke tai terassi, josta avautuvat näkymät joko merelle tai resortin alueelle. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu ainakin ilmastointi, taulu-tv, Nespresso -kahvinkeitin, kylpytakit ja tohvelit ja kylpyhuoneessa erilliset kylpyamme ja suihku. Resortin alueella on myös suurempia villa -huoneita, Adults Only -huoneita, joiden asiakkailla on pääsy omalle uima-allasalueelleen sekä mahtavia kattohuoneistoja, joissa on oma jacuzzi ja/tai uima-allas.

Hotellissa on seuraavanlaisia huonekategorioita: Citadel Deluxe Room, Citadel Junior Suite, Citadel One Bedroom Suite, Deluxe Room Villa, One Bedroom Suite Villa, Deluxe Room Adults Only, One Bedroom Suite Adults Only, The Ritz-Carlton Suite, Royal Suite sekä Imperial Suite.

RAVINTOLAT

Resortissa on yhteensä yhdeksän ravintolaa ja baaria. Ravintolavalikoimaan lukeutuvat kaksi upeaa Michelin -tähden ravintolaa, kahden tähden baskityylinen M.B sekä yhden tähden japanilainen Abama Kabuki, kanarialaiseen keittiöön keskittynyt El Mirador, italialainen ravintola Verona, espanjalaista ruokaa tarjoileva Txoko, buffet-ravintola La Veranda sekä klubiravintola The Club House. Baaritarjontaa edustavat merenrannassa sijaitseva Beach Club, jossa tarjoillaan cocktailien lisäksi myös tuoretta kalaa ja barbecueta sekä terassillinen aulabaari Lobby Bar.

ETÄISYYDET
  • Teneriffan eteläinen lentoasema noin 30 min
  • Merenranta noin 1 km
  • Abama Golf noin 5 min
  • Golf Costa Adeje noin 20 min 
  • Golf del Sur noin 30 min
  • Golf Las Americas noin 20 min
  • Costa Adeje noin 20 min


Tarjouksemme tästä hotellista

VARAA HETI JA SÄÄSTÄ! LUKSUSGOLFLOMA TENERIFFALLA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

VARAA HETI JA NAUTI EDULLISEMMISTA HINNOISTA! Lähde upealle viiden tähden golfmatkalle Teneriffalle syksyn 2023 tai talven 2023-2024 aikana! Tällä omatoimimatkalla majoitut ylellisessä ja ihastuttavassa The Ritz-Carlton Abamassa, saat ilmaisen huoneluokan korotuksen merinäköalahuoneeseen, jos hotellissa on tilaa, ja pelaat 5 kierrosta golfia Abaman tasokkaalla kentällä (ovh green fee 225€/hlö) nauttien samalla Kanarian auringosta ja lämmöstä.

HINTA ALK 1695
Katso hinnasto

VARAA HETI JA SÄÄSTÄ! LUKSUSGOLFLOMA TENERIFFALLA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

VARAA HETI JA NAUTI EDULLISEMMISTA HINNOISTA! Lähde upealle viiden tähden golfmatkalle Teneriffalle syksyn 2023 tai talven 2023-2024 aikana! Tällä omatoimimatkalla majoitut ylellisessä ja ihastuttavassa The Ritz-Carlton Abamassa, saat ilmaisen huoneluokan korotuksen merinäköalahuoneeseen, jos hotellissa on tilaa, ja pelaat 5 kierrosta golfia Abaman tasokkaalla kentällä (ovh green fee 225€/hlö) nauttien samalla Kanarian auringosta ja lämmöstä.

Teneriffan saaren länsipuolella sijaitseva The Ritz-Carlton, Abama on ihastuttava viiden tähden resort vain lyhyen matkan päässä merenrannasta ja 5 minuutin päässä Abaman golfkentältä. Upean hotellin yhteydessä on muun muassa ihana ulkouima-allasalue, kuntosali, mahtava spa, oma yksityinen alue merenrannalla hotellin asukkaille, tenniskenttiä sekä useampi ravintola ja baari, mukaan lukien kaksi Michelin -tähdillä varustettua fine dining ravintolaa. Tässä täydellinen golfmatkakohde vaativan maun omaavalle golfarille!

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ

- Lentokenttäkuljetukset

- 7 yön majoitus 2h Citadel Deluxe -huoneessa aamiaisella The Ritz-Carlton Abamassa 5*

- Huoneluokan korotus Citadel Deluxe Ocean View -huoneeseen, jos hotellissa on tilaa

- 5 kierrosta golfia Abaman kentällä etukäteen varatuilla tiiajoilla

- 1x pääsy The Ritz-Carlton SPA:han Water Circuitiin majoituksen aikana

LISÄMAKSUSTA:

- 20e Toimistomaksu

- Lennot Teneriffalle

- 70-80e/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu

- Mahdollinen turistivero - maksu paikan päällä hotellissa