THE RITZ-CARLTON TENERIFE, ABAMA

adults-only-outdoor-pool4.jpg
main-entrance-at-night44.jpg
Abama-Golf-10th-Green6144x4096_kopio.jpg
abama-beach36465.jpg
el-mirador-terrace-at.jpg
one-bedroom-suite-ocean422.jpg
persian-garden-pool.jpg
villas-deluxe-room-klkljk.jpg
citadel-balcony-partial4154552004.jpg
villa-pool4563563.jpg
imperial-suite-terrace8.jpg
the-ritz-carlton-spa2516.jpg
el-mirador-restaurant6.jpg
fitness-center-interior3.jpg
RCABAMA_00097pool.jpg
adults-only-outdoor-pool4.jpg
main-entrance-at-night44.jpg
Abama-Golf-10th-Green6144x4096_kopio.jpg
abama-beach36465.jpg
el-mirador-terrace-at.jpg
one-bedroom-suite-ocean422.jpg
persian-garden-pool.jpg
villas-deluxe-room-klkljk.jpg
citadel-balcony-partial4154552004.jpg
villa-pool4563563.jpg
imperial-suite-terrace8.jpg
the-ritz-carlton-spa2516.jpg
el-mirador-restaurant6.jpg
fitness-center-interior3.jpg
RCABAMA_00097pool.jpg


Kuvaukset

golf.png
pool-indoor.png
pool-outdoor.png
spa.png
restaurant.png
bar.png
kids-club.png
beach.png
pro-shop.png
restaurant-etoile-michelin.png
tennis.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ

Teneriffan saaren länsipuolella sijaitseva The Ritz-Carlton, Abama on ihastuttava viiden tähden resort vain lyhyen matkan päässä merenrannasta ja 5 minuutin päässä Abaman golfkentältä. Upean hotellin yhteydessä on muun muassa ihana ulkouima-allasalue, kuntosali, mahtava spa, oma yksityinen alue merenrannalla hotellin asukkaille, tenniskenttiä sekä useampi ravintola ja baari, mukaan lukien kaksi Michelin -tähdillä varustettua fine dining ravintolaa. Tässä täydellinen golfmatkakohde vaativan maun omaavalle golfarille!

HUONEET

The Ritz-Carlton, Abaman kaikissa tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on oma parveke tai terassi, josta avautuvat näkymät joko merelle tai resortin alueelle. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu ainakin ilmastointi, taulu-tv, Nespresso -kahvinkeitin, kylpytakit ja tohvelit ja kylpyhuoneessa erilliset kylpyamme ja suihku. Resortin alueella on myös suurempia villa -huoneita, Adults Only -huoneita, joiden asiakkailla on pääsy omalle uima-allasalueelleen sekä mahtavia kattohuoneistoja, joissa on oma jacuzzi ja/tai uima-allas.

Hotellissa on seuraavanlaisia huonekategorioita: Citadel Deluxe Room, Citadel Junior Suite, Citadel One Bedroom Suite, Deluxe Room Villa, One Bedroom Suite Villa, Deluxe Room Adults Only, One Bedroom Suite Adults Only, The Ritz-Carlton Suite, Royal Suite sekä Imperial Suite.

RAVINTOLAT

Resortissa on yhteensä yhdeksän ravintolaa ja baaria. Ravintolavalikoimaan lukeutuvat kaksi upeaa Michelin -tähden ravintolaa, kahden tähden baskityylinen M.B sekä yhden tähden japanilainen Abama Kabuki, kanarialaiseen keittiöön keskittynyt El Mirador, italialainen ravintola Verona, espanjalaista ruokaa tarjoileva Txoko, buffet-ravintola La Veranda sekä klubiravintola The Club House. Baaritarjontaa edustavat merenrannassa sijaitseva Beach Club, jossa tarjoillaan cocktailien lisäksi myös tuoretta kalaa ja barbecueta sekä terassillinen aulabaari Lobby Bar.

ETÄISYYDET
  • Teneriffan eteläinen lentoasema noin 30 min
  • Merenranta noin 1 km
  • Abama Golf noin 5 min
  • Golf Costa Adeje noin 20 min 
  • Golf del Sur noin 30 min
  • Golf Las Americas noin 20 min
  • Costa Adeje noin 20 min


Tarjouksemme tästä hotellista

VARAA HETI JA SÄÄSTÄ! LUKSUSGOLFLOMA TENERIFFALLA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)

VARAA 30.4. MENNESSÄ JA SÄÄSTÄ! Lähde upealle viiden tähden golfmatkalle Teneriffalle syksyn 2024 tai talven 2024-2025 aikana! Tällä omatoimimatkalla majoitut ylellisessä ja ihastuttavassa The Ritz-Carlton Abamassa ja pelaat 5 kierrosta golfia Abaman tasokkaalla kentällä (ovh green fee 225e/hlö) nauttien samalla Kanarian auringosta ja lämmöstä.

HINTA ALK 1824
Katso hinnasto

VARAA HETI JA SÄÄSTÄ! LUKSUSGOLFLOMA TENERIFFALLA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)

VARAA 30.4. MENNESSÄ JA SÄÄSTÄ! Lähde upealle viiden tähden golfmatkalle Teneriffalle syksyn 2024 tai talven 2024-2025 aikana! Tällä omatoimimatkalla majoitut ylellisessä ja ihastuttavassa The Ritz-Carlton Abamassa ja pelaat 5 kierrosta golfia Abaman tasokkaalla kentällä (ovh green fee 225e/hlö) nauttien samalla Kanarian auringosta ja lämmöstä.

Teneriffan saaren länsipuolella sijaitseva The Ritz-Carlton, Abama on ihastuttava viiden tähden resort vain lyhyen matkan päässä merenrannasta ja 5 minuutin päässä Abaman golfkentältä. Upean hotellin yhteydessä on muun muassa ihana ulkouima-allasalue, kuntosali, mahtava spa, oma yksityinen alue merenrannalla hotellin asukkaille, tenniskenttiä sekä useampi ravintola ja baari, mukaan lukien kaksi Michelin -tähdillä varustettua fine dining ravintolaa. Tässä täydellinen golfmatkakohde vaativan maun omaavalle golfarille!

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ

- Lentokenttäkuljetukset

- 7 yön majoitus 2h Citadel Deluxe -huoneessa aamiaisella The Ritz-Carlton Abamassa 5*

- 5 kierrosta golfia Abaman kentällä etukäteen varatuilla tiiajoilla

MUUT MAKSUT

- 20e Toimistomaksu

- Mahdollinen turistivero - maksu paikan päällä hotellissa

LISÄMAKSUSTA

- Lennot Teneriffalle

- 70-80e/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu

- Joulupäivän ja uudenvuodenaaton pakolliset gaalaillalliset