THE RESIDENCES MAR MENOR BY ONA

apartamento-17.jpg
apartamento-1.jpg
apartamento-5.jpg
the-residences-at-mar.jpg
the-residences-at-mar40.jpg
the-residences-at-marz.jpg
the-residences-at-mard.jpg
the-residences-at-marc.jpg
the-residences-at-mar4.jpg
kk.jpg
apartamento-17.jpg
apartamento-1.jpg
apartamento-5.jpg
the-residences-at-mar.jpg
the-residences-at-mar40.jpg
the-residences-at-marz.jpg
the-residences-at-mard.jpg
the-residences-at-marc.jpg
the-residences-at-mar4.jpg
kk.jpg


Kuvaukset

spa.png
restaurant.png
bar.png
pro-shop.png
tennis.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ

Ona Mar Menor Golf & Spa Resortin lähellä sijaitsevat The Residences Mar Menor by Onan toimivat ja avarat yhden - kolmen makuuhuoneen huoneistot ovat long stay-golflomalaisten suuressa suosiossa! Resortin alueella on muun muassa huoneistojen yhteinen ulkouima-allas (ei lämmitetty, joten talvikuukausina vesi on viileää), joka sijaitsee huoneistorakennusten keskellä. Lisäksi huoneistojen ja hotellin välissä on ainoastaan driving range, joten esimerkiksi hotellin ravintolat, kuntosali ja spa (maksullinen) ovat helposti myös huoneistojen asukkaiden käytössä. Hotellista on buggy-kuljetuspalvelu huoneistoihin. 

HUONEET

The Residences Mar Menor by Onan huoneistot sijaitsevat päällekkäin kolmikerroksisissa rakennuksissa. Kaikissa huoneistoissa on oma parveke tai terassi, josta avautuvat näkymät "tekojärvelle" ja golfkentälle. Suurin osa huoneistoista on sijoitettu niin, ettei parvekkeella voi valitettavasti nauttia ilta-auringosta (tämä on tehty ajatellen kesäkuukausia, jottei huoneistoissa olisi niin kuuma). 

Avarissa huoneistoissa on 1-3 makuuhuonetta, 1-2 kylpyhuonetta makuuhuoneiden lukumäärästä riippuen sekä olohuone, jonka yhteydessä on keittiönurkkaus. Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy lähes kaikki tarvittava; välineet ruuan valmistukseen, espresso-kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikro, vedenkeitin sekä pesukone/kuivausrumpu - ainoastaan tiskikone puuttuu. Lisäksi huoneistoissa on taulu-tv, ilmastointi/lämmitys sekä ilmainen WiFi-yhteys.

RAVINTOLAT

Huoneistojen vieressä sijaitsevan Ona Mar Menor Golf & Spa Resortin ravintolat ovat huoneistojen asukkaiden käytössä.

Ona Mar Menor Golf & Spa Resortissa on 7 erilaista ravintolaa, joissa voit nauttia esimerkiksi illallista golfpäivän jälkeen. Ravintolavalikoimaan lukeutuvat buffet-ravintola Nomad, jossa tarjoillaan myös aamiainen, japanilainen ravintola Mizu (kiinni talvisin), klubiravintola Club House, italialainen ravintola Fontana Di Pietra, pihviravintola Steak House (kiinni talvisin), allasbaari Al Fresco (kiinni talvisin) sekä irlantilainen pubi The Clover, josta saa myös pikku purtavaa.

ETÄISYYDET
  • Alicanten lentokenttä 99,5 km
  • Murcia 48,3 km
  • Cartagena 18,7 km
  • Mar Menor Golf 0 km
  • Saurines Golf noin 20 min
  • Hacienda del Alamo noin 45 min