SALOBRE HOTEL RESORT & SERENITY

salobre-hotel-resort8.jpg
sheraton-gran-canaria.jpg
salobre-hotel-resort3.jpg
salobre-hotel-resort6.jpg
photrhgosdgn.jpg
hotel-salobre-resort.jpg
be-aloe-wellness-center4.jpg
hotel-salobre-resort13.jpg
hotel-salobre-resort9.jpg
hotel-salobre-resort2.jpg
sheraton-gran-canaria7.jpg
salobre-hotel-resort5.jpg
hotel-salobre-resort11.jpg
hotel-salobre-resort14.jpg
sheraton-gran-canaria12.jpg
salobre-hotel-resort8.jpg
sheraton-gran-canaria.jpg
salobre-hotel-resort3.jpg
salobre-hotel-resort6.jpg
photrhgosdgn.jpg
hotel-salobre-resort.jpg
be-aloe-wellness-center4.jpg
hotel-salobre-resort13.jpg
hotel-salobre-resort9.jpg
hotel-salobre-resort2.jpg
sheraton-gran-canaria7.jpg
salobre-hotel-resort5.jpg
hotel-salobre-resort11.jpg
hotel-salobre-resort14.jpg
sheraton-gran-canaria12.jpg


Kuvaukset

golf.png
pool-outdoor.png
spa.png
restaurant.png
bar.png
kids-club.png
pro-shop.png
tennis.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ

Salobren kauniille golfkentille (Salobre South ja North) upeat näköalat tarjoileva Salobre Hotel Resort & Serenity on ylellinen viiden tähden hotelli, jossa vietät laadukkaan golfloman ihastuttavissa puitteissa ja rauhallisen tunnelmallisessa ympäristössä! Golfkenttien lisäksi hotellin yhteydessä on myös upea Be Aloe Wellness Center, josta löytyvät ihastuttava spa ja kuntosali, kauniit ulkouima-allasalueet useine uima-altaineen, monipuolinen valikoima ravintoloita ja baareja sekä aktiivisuusmahdollisuuksia kuten pyöräily ja jooga. Lähellä resortia sijaitsevat myös Maspalomasin kuuluisat hiekkadyynit ja rannat.

HUONEET

Salobre Hotel Resort & Serenityn kaikissa 311 tilavassa ja valoisassa huoneessa on oma kalustettu parveke tai terassi, josta avautuvat näkymät golfkentälle ja vuorille. Tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on lisäksi taulu-tv, kylpytakit ja tohvelit, ilmastointi sekä kylpyhuoneessa erilliset kylpyamme ja sadesuihku.
Hotellissa on useita eri huonekategorioita. Huonekategoriat ovat: Double Deluxe, Double Deluxe Golf View, Triple Deluxe, Triple Deluxe Golf View, Junior Suite, Deluxe Suite With Golf View, Deluxe Suite With Panoramic View ja Presidential Suite.

RAVINTOLAT

Hotellissa on kuusi ravintolaa ja baaria. Ravintoloissa tarjoillaan muun muassa välimerellistä ruokaa ja terveellisiä, tuoreista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Baareissa voit nauttia pientä purtavaa, lasin viiniä tai tyylikkäitä ja maistuvia cocktaileja livemusiikin äärellä tai altaalla makoilun lomassa.

ETÄISYYDET
  • Las Palmasin lentokenttä (LPA) 39,6 km
  • Salobre Golf 0,1km
  • Meloneras Golf 8,2km
  • Maspalomas Golf 11,9km
  • Las Palmeras Golf 64,3 km
  • El Cortijo Golf 52 km
  • Anfi Tauro Golf 13,6 km


Tarjouksemme tästä hotellista

AURINKOINEN GOLFVIIKKO GRAN CANARIALLA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta aikavälillä 01.10.2024 - 30.4.2025 ja vietä ihana viikon golfloma aurinkoisella Gran Canarialla! Tämän omatoimimatkan aikana majoitut viihtyisässä viiden tähden Salobre Hotel Resort & Serenityssä ja pääset pelaamaan 4 kierrosta golfia Salobre Golfin Old Coursella. HUOM! Matkan hinta sisältää pelkät maapalvelut 

HINTA ALK 1359
Katso hinnasto

AURINKOINEN GOLFVIIKKO GRAN CANARIALLA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta aikavälillä 01.10.2024 - 30.4.2025 ja vietä ihana viikon golfloma aurinkoisella Gran Canarialla! Tämän omatoimimatkan aikana majoitut viihtyisässä viiden tähden Salobre Hotel Resort & Serenityssä ja pääset pelaamaan 4 kierrosta golfia Salobre Golfin Old Coursella. HUOM! Matkan hinta sisältää pelkät maapalvelut (lentokenttäkuljetukset, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!
Salobre Hotel Resort & Serenity on ylellinen viiden tähden hotelli, jossa vietät laadukkaan golfloman ihastuttavissa puitteissa ja rauhallisen tunnelmallisessa ympäristössä! Golfkenttien lisäksi hotellin yhteydessä on myös upea Be Aloe Wellness Center, josta löytyvät ihastuttava spa ja kuntosali, kauniit ja laajat ulkouima-allasalueet, monipuolinen valikoima ravintoloita ja baareja sekä aktiivisuusmahdollisuuksia kuten pyöräily ja jooga. Lähellä resortia sijaitsevat myös Maspalomasin kuuluisat hiekkadyynit ja rannat.
MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ
- Lentokenttäkuljetukset
- 7 yön majoitus 2hh aamiaisella Salobre Hotel Resort & Serenity 5*
- 4 kierrosta golfia Salobren kentällä (Old Course) etukäteen varatuilla tiiajoilla
LISÄMAKSUSTA
- Toimistomaksu 20e
- Lennot Gran Canarialle
- Golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu
- 125e/lisäkierros golfia Salobren kentällä
- 28e/hlö golfauto kierroksella
- 17e/hlö/vrk puolihoito
- 39e/hlö/vrk täyshoito