MERUSAKA NUSA DUA

MERUSAKANUSADUAPOOL2.jpg
MERUSAKANUSADUAOUT2.jpg
MERUSAKANUSADUABEACH.jpg
MERUSAKANUSADUARESTAURANT.jpg
MERUSAKANUSADUAROOM.jpg
MERUSAKANUSADUAPOOL3.jpg
MERUSAKANUSADUAPOUT.jpg
MERUSAKANUSADUATERRACE.jpg
MERUSAKANUSADUAROOMS.jpg
MERUSAKANUSADUAPOOL.jpg
MERUSAKANUSADUAPOOL2.jpg
MERUSAKANUSADUAOUT2.jpg
MERUSAKANUSADUABEACH.jpg
MERUSAKANUSADUARESTAURANT.jpg
MERUSAKANUSADUAROOM.jpg
MERUSAKANUSADUAPOOL3.jpg
MERUSAKANUSADUAPOUT.jpg
MERUSAKANUSADUATERRACE.jpg
MERUSAKANUSADUAROOMS.jpg
MERUSAKANUSADUAPOOL.jpg


Kuvaukset

pool-outdoor.png
spa.png
restaurant.png
bar.png
beach.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ
Merusaka Nusa Dua on ainutlaatuinen viiden tähden merenrantaresort Nusa Duan rauhallisella ja kauniilla alueella Balilla, jossa hiekkarannat, kirkas turkoosi meri ja vehreä trooppinen luonto luovat täydellisen ympäristön rentouttavalle ja seesteiselle golflomalle. Tyylikästä balilaista arkkitehtuuria ja modernia mukavuutta huokuva hotelli tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja aktiviteetteja myös golfin ohella; voit nauttia päivästä aurinkotuolissa uima-altaan äärellä, hemmotella itseäsi kylpylässä, jossa voit valita erilaisista hieronnoista ja hoidoista sekä nauttia lounaasta, cocktailista tai illallisesta yhdessä hotellin monista tasokkaista ravintoloista. Aktiivisemmille vieraille tarjolla on lisäksi vesiurheilumahdollisuuksia, ohjattuja joogatunteja ja rantalentopalloa sekä lisämaksullisia pyöräretkiä. Bali Nationalin golfkenttä sijaitsee vain noin 5 minuutin ajomatkan päässä hotellista, eikä saaren muillekaan kentille ole kuin noin 20-25 minuutin ajomatka!
HUONEET
Merusaka Nusa Duan kaikissa balilaiseen tyyliin sisustetuissa huoneissa on oma parveke tai terassi, josta avautuvat näkymät joko resortin alueelle, puutarhoihin tai paremmissa huoneluokissa merelle. Kaikkien tilavien huoneiden varustukseen kuuluu muun muassa ilmastointi, taulu-tv, tallelokero, kahvikone sekä kylpyhuoneessa erilliset seisova amme ja sadesuihku. 

Hotellissa on seuraavanlaisia huonekategorioita: Deluxe, Deluxe Pool Access, One Bedroom Suite Ocean View, Two Bedroom Suite sekä One Bedroom Suite Garden.
RAVINTOLAT

Merusaka Nusa Duan ravintolavalikoimaan lukeutuvat kevyitä aterioita, snackseja ja teetä tarjoileva Ja’Jan Bistro, laajalla kansainvälisellä ruokalistalla varustettu Gading Restaurant, paikallisiin indonesialaisiin makuihin keskittynyt Homaya Restaurant, pizzoja, paikallista barbecueta ja trooppisia drinkkejä tarjoileva rantaravintola Ja’Jan by the Sea, uima-altaiden yhteydessä sijaitseva rantabaari Beach Bar, merinäköaloilla varustettu Lounge Bar, jossa voi myös nauttia aasialaisia tapaksia sekä kakkuja ja muita leivonnaisia tarjoileva kahvila CakeShop by MERUSAKA.

ETÄISYYDET
  • Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema noin 20 min
  • Bali National Golf noin 5 min
  • New Kuta Golf noin 25 min
  • Bukit Pandawa Golf noin 20 min