LOPESAN VILLA DEL CONDE

LOPESANVDCSWIMMINGPOOLARENAL.jpg
LOPESANVDCRESTAURANTALPENDRE.jpg
LOPESANVDCSTDVIEWROOM.jpg
LOPESANVDCBUFFET.jpg
LOPESANVDCCAFE.jpg
LOPESANVDCRESTAURANTEXT.jpg
LOPESANVDCBALCONSTDROOM.jpg
LOPESANVDCDELUXESEAVIEW.jpg
LOPESANVDCTHALASSO.jpg
LOPESANVDCSWIMMINGPOOL.jpg
LOPESANVDCSWIMMINGPOOLARENAL.jpg
LOPESANVDCRESTAURANTALPENDRE.jpg
LOPESANVDCSTDVIEWROOM.jpg
LOPESANVDCBUFFET.jpg
LOPESANVDCCAFE.jpg
LOPESANVDCRESTAURANTEXT.jpg
LOPESANVDCBALCONSTDROOM.jpg
LOPESANVDCDELUXESEAVIEW.jpg
LOPESANVDCTHALASSO.jpg
LOPESANVDCSWIMMINGPOOL.jpg


Kuvaukset

golf.png
pool-indoor.png
pool-outdoor.png
spa.png
thalasso.png
restaurant.png
bar.png
kids-club.png
tennis.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ

Perinteistä kanarialaista kylää muistuttava Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso on ihastuttava viiden tähden hotelli merenrannan tuntumassa Gran Canarialla. Hotellin yhteydessä on muun muassa mahtava ja laaja spa, kuntosali, useita ulkouima-altaita kauniine allasalueineen, 9 ravintolaa ja baaria, tenniskentät sekä pyörävuokraus. Tässä monipuolisessa resortissa vietät helposti viihtyisän ja toimivan golfloman Kanariansaarilla, sillä esimerkiksi Maspalomas Golfin ja Lopesan Meloneras Golfin kauniit kentät sijaitsevat vain 6 minuutin ajomatkan päässä hotellista!

HUONEET
Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasson kaikissa tyylikkäissä ja tilavissa huoneissa on oma kalustettu parveke tai terassi, josta avautuvat näkymät hotellin puutarhaan, uima-altaille tai merelle. Huoneiden varustukseen kuuluu muun muassa ilmastointi, taulu-tv, minibaari, kylpytakit ja tohvelit sekä vessassa erilliset suihku ja kylpyamme. 

Hotellissa on seuraavanlaisia huonekategorioita: Double Standard, Double Standard View, Double Standard Adapted, Double Standard Economy, Deluxe View, Junior Suite, Senior Suite, Superior Suite sekä Royal Suite.

RAVINTOLAT

Resortissa on monipuolinen ravintolavalikoima, johon lukeutuvat 4 ravintolaa ja 5 baaria. Ravintolavalikoima sisältää kaksi kansainvälisiä ruokia tarjoilevaa buffet-ravintolaa ja kaksi a la carte-ravintolaa, joissa pääpaino on OVO-ravintolassa kanarialaisissa herkuissa ja Alpendre-allasbaarissa snackseissa. Baareissa tarjoillaan tyylikkäitä cocktaileja, oluita sekä pientä purtavaa.

ETÄISYYDET
  • Las Palmasin lentokenttä noin 25 min
  • Las Palmasin kaupunki noin 44 min
  • Maspalomas Golf noin 6 min
  • Lopesan Meloneras noin 6 min
  • Salobre Golf Resort noin 12 min


Tarjouksemme tästä hotellista

AURINKOINEN GOLFVIIKKO GRAN CANARIALLA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta aikavälillä 1.11.2023 - 30.4.2024 ja vietä ihana viikon golfloma aurinkoisella Gran Canarialla tulevana talvena! Tämän omatoimimatkan aikana majoitut viihtyisässä viiden tähden Lopesan Villa Del Conde -hotellissa ja pääset pelaamaan 5 kierrosta golfia Gran Canarian kolmella huippukentällä. VARAA 16.11. MENNESSÄ JA SÄÄSTÄ!

HINTA ALK 1352
Katso hinnasto

AURINKOINEN GOLFVIIKKO GRAN CANARIALLA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta aikavälillä 1.11.2023 - 30.4.2024 ja vietä ihana viikon golfloma aurinkoisella Gran Canarialla tulevana talvena! Tämän omatoimimatkan aikana majoitut viihtyisässä viiden tähden Lopesan Villa Del Conde -hotellissa ja pääset pelaamaan 5 kierrosta golfia Gran Canarian kolmella huippukentällä. HUOM! Matkan hinta sisältää pelkät maapalvelut (lentokenttäkuljetukset, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

Perinteistä kanarialaista kylää muistuttava Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso on ihastuttava viiden tähden hotelli merenrannan tuntumassa Gran Canarialla. Hotellin yhteydessä on muun muassa mahtava ja laaja spa, kuntosali, useita ulkouima-altaita kauniine allasalueineen, 9 ravintolaa ja baaria, tenniskentät sekä pyörävuokraus. Tässä monipuolisessa resortissa vietät helposti viihtyisän ja toimivan golfloman Kanariansaarilla, sillä esimerkiksi Maspalomas Golfin ja Lopesan Meloneras Golfin kauniit kentät sijaitsevat vain 6 minuutin ajomatkan päässä hotellista!

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ
- Lentokenttäkuljetukset
- 7 yön majoitus 2hh aamiaisella Lopesan Villa Del Conde -hotellissa 5*
- 5 kierrosta golfia (Meloneras, Maspalomas ja Anfi Tauron kentillä) etukäteen varatuilla tiiajoilla
- Golfkenttäkuljetukset hotellin puolesta

LISÄMAKSUSTA
- Lennot Gran Canarialle
- Golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu
- 22e/hlö/vrk puolihoito

NOPEAN VARAAJAN ETU
Sivuilla näkyviin hintoihin on laskettu 20% alennus, joka näkyy hinnoissa 16.11.2023 asti. Ole nopea!