HOTEL MADERO

HOTELMADEROVIEW.jpg
HOTELMADEROEXTEERIOR.jpg
HOTELMADEROZEN2.jpg
HOTELMADEROZEN.jpg
HOTELMADERODELUXE.jpg
HOTELMADEROBAR.jpg
HOTELMADEROSPA.jpg
HOTELMADEROSPA2.jpg
HOTELMADEROVIEW.jpg
HOTELMADEROEXTEERIOR.jpg
HOTELMADEROZEN2.jpg
HOTELMADEROZEN.jpg
HOTELMADERODELUXE.jpg
HOTELMADEROBAR.jpg
HOTELMADEROSPA.jpg
HOTELMADEROSPA2.jpg


Kuvaukset

pool-indoor.png
spa.png
restaurant.png
bar.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ

Puerto Maderon tyylikkässä satamanaapurustossa Buenos Airesissa sijaitseva Hotel Madero on viihtyisä viiden tähden hotelli, jossa nautit golflomastasi tasokkaissa puitteissa. Hotellin yhteydessä on muun muassa kuntosali, ihana spa sisäuima-altaineen ja kattoterassi-jacuzzeineen, trendikäs aulabaari, omalla viinikellarilla varustettu ravintola sekä ihastuttava boutique-leivoskauppa. Resortissa on myös golfin ohella paljon aktiivisuusmahdollisuuksia aina pyöräilystä ja vaelluksesta tennikseen ja melontaan.

HUONEET

Hotel Maderon kaikissa tyylikkäissä huoneissa ja suiteissa on oma parveke, josta avautuvat näkymät joko vehreään puutarhaan tai satama-alueelle. Lisäksi kaikkien tilavien huoneiden varustukseen kuuluu ainakin ilmastointi, taulu-tv, minibaari sekä tallelokero.

Hotellissa on seuraavanlaisia huonekategorioita: Superior Room, Deluxe Room, Corner Room, Zen Room, Junior Suite, Executive Suite, Signature Suite sekä Diplomat Suite.

RAVINTOLAT

Hotel Maderossa on trendikäs aulabaari White Bar, jossa tarjoillaan cocktaileja sekä sushia, tasokas paikallista keittiötä ja kulinaarisia kokeiluja yhdistävä ravintola Rëd Resto & Lounge, jossa on myös oma viinikellari sekä boutique-leivoskauppa Rëd Boutique, josta voi ostaa herkkuja vaikkapa huoneeseen nautittavaksi.

ETÄISYYDET
  • Buenos Airesin lentokenttä noin 30 min
  • Olivos Golf Club noin 40 min
  • Pilara Golf Club noin 1 h
  • Buenos Aires Golf Club noin 35 min