HALF MOON

halfmoon5_1.jpeg
halfmoon5_2.jpeg
halfmoon5_3.jpeg
halfmoon5_4.jpeg
halfmoon5_5.jpeg
halfmoon5_6.jpeg
halfmoon5_7.jpeg
halfmoon5_8.jpeg
halfmoon5_9.jpeg
halfmoon5_10.jpeg
halfmoon5_11.jpeg
halfmoon5_12.jpeg
halfmoon5_13.jpeg
halfmoon5_1.jpeg
halfmoon5_2.jpeg
halfmoon5_3.jpeg
halfmoon5_4.jpeg
halfmoon5_5.jpeg
halfmoon5_6.jpeg
halfmoon5_7.jpeg
halfmoon5_8.jpeg
halfmoon5_9.jpeg
halfmoon5_10.jpeg
halfmoon5_11.jpeg
halfmoon5_12.jpeg
halfmoon5_13.jpeg


Kuvaukset

golf.png
pool-outdoor.png
spa.png
restaurant.png
bar.png
kids-club.png
equitation.png
beach.png
tennis.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
diving.png
YLEISTÄ

Kristallinkirkkaan meren rannalla sijaitseva taivaallinen Half Moon Jamaica on upea ja ylellinen viiden tähden resort, jossa yhdistyvät kaikki täydellisen luksusgolfloman mahdollistavat ominaisuudet. Hotellilla on oma 3 kilometriä pitkä valkoinen hiekkaranta, taivaallinen spa, useampi loistava ravintola, paljon aktiivisuusmahdollisuuksia kuntosalista tennikseen ja vesiurheiluun sekä upeat ulkouima-allasalueet. Kaunis, mahtavilla maisemilla varustettu 18-reikäinen Half Moon Golf Course sijaitsee aivan hotellin vieressä. 

HUONEET
Half Moonissa on tarjolla kolme yksilöllistä majoitusvaihtoehtoa; Eclipse, Founders Cove ja Rose Hall Villas.

Eclipsen valikoimaan kuuluvat Ocean-huoneet, Estate Ocean-suitet ja Great House Ocean-suitet. Ihastuttavaan nykyaikaiseen karibialaiseen tyyliin sisustetuissa tilavissa huoneissa ja suiteissa on kaikissa muun muassa oma parveke tai terassi upeilla näkymillä Karibianmerelle, taulu-tv, kylpytakit ja tohvelit sekä kylpyhuoneessa erilliset suihku ja kylpyamme. Eclipsen perushuoneet ovat hiukan Founders Coven perushuoneita tilavampia.
Founders Covessa majoittaudutaan joko klassisia karibialaistyylisissä Garden View- tai Ocean View-huoneissa, Ocean Junior-, Pool- tai Ocean-suiteissa tai vaihtoehtoisesti Prestige Ocean Junior- tai Prestige Ocean-suiteissa. Kaikissa huoneissa ja suiteissa on muun muassa oma parveke tai patio puutarha- tai merinäköaloilla, taulu-tv sekä kylpytakit ja tohvelit. Osa suiteista tarjoaa myös suoran pääsyn patiolta merenrannalle.
Rose Hall Villat ovat 5-, 6- tai 7-makuuhuoneen suuria ja ylellisiä Ocean Front- tai Garden View-villoja, joihin kuuluu oma kokki, hovimestari sekä siivooja. Kaikissa villoissa on lisäksi oma uima-allas ja patio, puutarha-alue, oleskelutilat sekä muun muassa taulu-tv ja kylpytakit- ja tohvelit jokaisessa kylpyhuoneessa. Kaikki Half Moon resortin palvelut ovat myös villan asukkaiden käytössä.

RAVINTOLAT

Half Moonissa on monipuolinen ja tasokas ravintolavalikoima, johon kuuluu yhteensä 11 ravintolaa ja baaria. Ravintoloissa tarjoillaan muun muassa italialaista, jamaikalaista ja kansainvälistä ruokaa, baareissa on taas mahtava valikoima cokctaileja ja tietenkin karibialaista rommia. Lisäksi resortin rannalla järjestetään iltaisin myös Beach BBQ-illallisia, jotka sisältävät herkullisten ruokien ohella myös ohjelmaa ja karibialaista tunnelmaa.

ETÄISYYDET
  • Sangster International Airport noin 10 min
  • Half Moon Golf Course noin 1 km
  • Pääkaupunki Kingston noin 2 h 15 min