EVIAN RESORT

ROYALEVIANEXTERIOR3.jpg
ROYALEVIANLAKECOURSE.jpg
ROYALEVIANEXTERIOR.jpg
ROYALEVIANPOOL.jpg
ROYALEVIANEXTERIOR2.jpg
ROYALEVIANRECEPTION.jpg
ROYALEVIANTERRACE.jpg
ROYALEVIANVIEW.jpg
ROYALEVIANTEERACCE2.jpg
ROYALEVIANSTANDARD.jpg
ROYALEVIANEXTERIOR3.jpg
ROYALEVIANLAKECOURSE.jpg
ROYALEVIANEXTERIOR.jpg
ROYALEVIANPOOL.jpg
ROYALEVIANEXTERIOR2.jpg
ROYALEVIANRECEPTION.jpg
ROYALEVIANTERRACE.jpg
ROYALEVIANVIEW.jpg
ROYALEVIANTEERACCE2.jpg
ROYALEVIANSTANDARD.jpg


Kuvaukset

golf.png
pool-indoor.png
pool-outdoor.png
spa.png
restaurant.png
bar.png
pro-shop.png
restaurant-etoile-michelin.png
tennis.png
velo.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
electric-bike.png
YLEISTÄ

Järven rannalla, lähellä Geneven ja Annecyn kaupunkeja sekä Ranskan alppeja sijaitseva Evian Resort on loistava kohde laatua arvostavalle golfarille. Majoituksen voi Evian Resortissa valita kahdesta ylellisestä hotellista - neljän tähden Hôtel Ermitage:sta ja viiden tähden Hôtel Royal:ista, joista molemmat ovat loistavia vaihtoehtoja viettää tyylikäs ja ensiluokkainen golfloma.

 

Evian Resort Golf Clubin yhteydessä on kaunis par 3-harjoituskenttä The Lake Course sekä LPGA-tourin Major-turnaus The Amundi Evian Championshipista tuttu upea 18-reikäinen The Champions Course. Lisäksi klubin yhteydestä löytyvät myös mahtavat harjoitusalueet.

 

Golfin ohella Evian Resortista löytyy myös runsaasti muuta tekemistä. Resortin alueella on muun muassa hulppea Casino Evian, Les Thermes Evian-spa ja hyvinvointikeskus sekä useita loistavia ravintoloita ja baareja.

HUONEET

Evian Resortin molempien hotellien huoneet on kunnostettu vuonna 2015. Huoneet ja suitet ovat elegantteja ja tyylikkäästi sisustettuja ja niistä löytyvät muun muassa taulu-tv, kylpytakit ja tohvelit sekä suihku tai suihkulla varustettu kylpyamme. Hôtel Royalin kaikissa huoneissa ja suiteissa on lisäksi parveke tai terassi.

RAVINTOLAT

Evian Resortin yhteydessä on yhteensä 13 tyylikästä ravintolaa ja baaria. Yhdellä ravintoloista on Michelin-tähti, mutta kaikissa muissakin tarjoillaan laadukkaasti valmistettuja ruokia ja annoksia, joissa korostuvat paikalliset raaka-aineet, perinteet sekä eksotiikka. Baarit keskittyvät taidokkaisiin cocktaileihin ja herkullisiin pikkupurtaviin.

ETÄISYYDET
  • Geneven lentokenttä noin 1 h 10 min
  • Geneven keskusta noin 1 h
  • Annecyn kaupunki noin 1 h 15 min
  • Lausannen kaupunki noin 1 h 10 min