ROYAL HIDEAWAY CORALES BEACH

ROYALHIDEAWAYROOFTOP2.jpg
ROYALHIDEAWAYPOOL2.jpg
ROYALHIDEAWAYSS.jpg
ROYALHIDEAWAYROOM.jpg
ROYALHIDEAWAYBALCONY.jpg
ROYALHIDEAWAYBATHROOM.jpg
ROYALHIDEAWAYPOOL.jpg
ROYALHIDEAWAYRESTAURANT.jpg
ROYALHIDEAWAYRESTAURANT2.jpg
ROYALHIDEAWAYDINNER.jpg
ROYALHIDEAWAYROOFTOP.jpg
ROYALHIDEAWAYSPA.jpg
ROYALHIDEAWAYBREAKFAST.jpg
ROYALHIDEAWAYROOFTOP2.jpg
ROYALHIDEAWAYPOOL2.jpg
ROYALHIDEAWAYSS.jpg
ROYALHIDEAWAYROOM.jpg
ROYALHIDEAWAYBALCONY.jpg
ROYALHIDEAWAYBATHROOM.jpg
ROYALHIDEAWAYPOOL.jpg
ROYALHIDEAWAYRESTAURANT.jpg
ROYALHIDEAWAYRESTAURANT2.jpg
ROYALHIDEAWAYDINNER.jpg
ROYALHIDEAWAYROOFTOP.jpg
ROYALHIDEAWAYSPA.jpg
ROYALHIDEAWAYBREAKFAST.jpg


Kuvaukset

pool-indoor.png
pool-outdoor.png
spa.png
restaurant.png
bar.png
beach.png
restaurant-etoile-michelin.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ

Meren rannalla Adejessa Teneriffalla sijaitseva Royal Hideaway Corales Beach on upea viiden tähden hotelli, jossa vaativammankin maun omaava golfari viihtyy golflomallaan Kanariansaarilla. Tasokkaan resortin yhteydessä on muun muassa oma uimaranta, ihastuttava spa, tyylikäs kuntosali, upeat ulkouima-allasalueet sekä mahtava ravintolavalikoima, johon lukeutuu esimerkiksi kaksi Michelin-tähdillä varustettua ravintolaa. Golfkentille on hotellista matkaa vain noin 5-30 minuuttia.

HUONEET
Royal Hideaway Corales Beachin kaikissa ihastuttavissa, tilavissa ja valoisissa huoneissa on oma kalustettu parveke tai terassi, josta avautuvat upeat näkymät merelle. Kaikki resortin huoneet ovat kategorialtaan Junior Suiteja, ja niiden varustukseen kuuluu muun muassa ilmastointi, taulu-tv, tallelokero, kylpytakit ja tohvelit sekä kylpyhuoneessa erilliset sadesuihku ja seisova amme. Huoneita on tarjolla myös parvekkeella sijaitsevalla porealtaalla varustettuina. 

Hotellissa on seuraavanlaisia huonekategorioita: Junior Suite With Outdoor Hot Tub, Junior Suite Sea Front View sekä Junior Suite Sea Front Panoramic View.

Royal Hideaway Corales Resortiin kuuluvat myös Royal Hideaway Corales Suitesin upeat viiden tähden huoneistot, joihin mahtuu 3-6 majoittujaa huoneistosta riippuen. Kaikista tyylikkäistä ja omalla parvekkeella tai terassilla sekä merinäköaloilla varustetuista huoneistoista löytyy ainakin ilmastointi, täydellisesti varusteltu keittiö, pesukone, olohuone, taulu-tv, kylpytakit ja tohvelit sekä kylpyhuoneessa erilliset suihku ja kylpyamme. Huoneistoja on saatavilla esimerkiksi myös omalla uima-altaalla tai jacuzzilla.

Huoneistokategoriat: Deluxe Suite, Suite Deluxe 2 Rooms, Villa Suite 1 Bedroom With Pool, Deluxe Suite 2 Bedrooms With Pool, Duplex Villa Suite 2 Bedrooms With Pool, Penthouse Suite 2 Bedrooms With Pool, Presidential Penthouse Suite 3 Bedrooms With Pool, Villa Suite 2 Bedrooms With Pool, Penthouse Suite 2 Bedrooms sekä Suite Deluxe With Outdoor Hot Tub.

RAVINTOLAT

Royal Hideaway Corales Resortissa on monipuolinen ja tasokas ravintolavalikoima, ja hotellista löytyykin muun muassa aamiais- ja illallisravintolana toimiva Nao Atlantic Food Experience, perinteinen italilainen La Trattoria by Il Bocconcino, paikallista ruokaa tarjoileva Starfish Atlantic Grill, fine diningiin keskittynyt italialiasravintola Il Bocconcino, tyylikäs allasbaari Maresía Atlantic Bar sekä jäätelöbaari La Gelateria. Lisäksi resortin yhteydessä on peräti kaksi Michelin-ravintolaa; yhdellä tähdellä varustettu japanilais-perulainen fuusioravintola San Hô sekä kahdella tähdellä varustettu paikallisen kanarialaiskokki Juan Carlos Padrónin ravintola El Rincón de Juan Carlos.

ETÄISYYDET
  • Teneriffan lentokenttä noin 20 min
  • Golf Costa Adeje noin 5 min
  • Golf Las Américas noin 15 min
  • Golf del Sur noin 30 min
  • Abama Golf noin 20 min