JA OCEAN VIEW HOTEL

Ja Ocean View Hotel  4.jpg
OVH_Exterior_Print.jpg
Ja Ocean View Hotel 2.jpg
JA_Ocean_View_Hotel_-_Sea_View_Room.jpg
JA_Ocean_View_Hotel_-_Lobby.jpg
Ja Ocean View Hotel  4.jpg
OVH_Exterior_Print.jpg
Ja Ocean View Hotel 2.jpg
JA_Ocean_View_Hotel_-_Sea_View_Room.jpg
JA_Ocean_View_Hotel_-_Lobby.jpg


Kuvaukset

pool-outdoor.png
spa.png
restaurant.png
bar.png
kids-club.png
beach.png
fitness.png
wifi-room.png
YLEISTÄ
The Walk at JBR-rantapromenadin päässä sijaitseva viiden tähden JA Ocean View Hotel tarjoaa tyylikkään majoitusvaihtoehdon Dubain golflomalle lyhyen kävelymatkan päässä mahtavista ravintoloista, merenrannasta ja Dubai Marina Mall-ostoskeskuksesta. Hotellin kaikista huoneista ja uima-allasalueelta on upeat näköalat merelle, Palm Jumeirah-palmusaarelle sekä Bluewaters Islandin Ain Dubai-maailmanpyörälle. Hotellin yhteydestä löytyy myös tasokas kuntosali, spa, kaksi ravintolaa ja viihtyisä urheilubaari laajoine terassialueineen. Tässä hotellissa yhdistät aamupäivän golfkierrokset ja ihastuttavat illat Dubai Marinan monipuolisissa ravintoloissa illallistaen. 
HUONEET

JA Ocean View Hotelin kaikissa tilavissa ja viihtyisissä huoneissa on oma parveke, josta avatuvat kauniit näkymät merelle, Palm Jumeirah-palmusaarelle sekä osasta Ain Dubai-maailmanpyörälle. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu muun muassa taulu-tv, kahvin- ja teenkeittovälineet, kylpytakit ja -tohvelit sekä minibaari.
Hotellissa on eri huonekategorioita. Huonekategoriat ovat: Sea View Room, Superior Sea View Room (sijaitsevat kerroksissa 16-21, muuten samanlaisia kuin Sea View Room), Club Sea View Room, Family One Bedroom Suite ja Sea View Junior Suite.

RAVINTOLAT

JA Ocean View Hotelin ravintolavalikoimaan kuuluu trendikäs pizzeria, ihanalla terassialueella varustettu urheilubaari, tyylikkäitä drinkkejä ja herkullisia snackseja tarjoileva allasbaari sekä buffet-ravintola, jossa nautitaan myös aamiainen. Hotellin omien ravintoloiden lisäksi muun muassa the Walk at JBR:n lukuisat mahtavat ravintolat ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

ETÄISYYDET
  • Dubain lentokenttä 31 min
  • The Montgomerie Golf Club16 min
  • Dubai Hills Golf Club 23 min
  • The Els Club 26 min
  • Trump International Golf Club 29 min
  • The Dubai Mall 24 min
  • Mall of the Emirates 25 min