LongStay-kohteemme

Kuva

ISLANTILLA - SYKSYN HAUSKIN RYHMÄ-LONG STAY

TÄYNNÄ Jos syksyn synkkyyttä haluaa lähteä pakoon vähän pidemmäksi aikaa hauskaan peliseuraan, kannattaa valinta kohdistaa huikeiden matkanjohtajiemme Ritva Fransmanin ja Kirsi Markkasen vetämään long stay ryhmämatkaan ihanassa Islantillassa! Kuukauden golfloma vietetään tilavissa, tyylikkäissä ja hyvin varustelluissa kahden makuuhuoneen huoneistoissa, golfia pelataan Islantillan 27-reikäisen kentän lisäksi myös Monacillan ja Bellavistan kentillä ja hotelliaamiaisesta päästään nauttimaan jokaisena sunnuntaiaamuna. Viihtyisien ja tasokkaiden majoituspuitteiden lisäksi tämän reissun aikana nautitaan muun muassa mahtavasta peli- ja illallisseurasta sekä Resortin kuntosalin, sisäuima-altaan ja turkkilaisen saunan vapaasta käytöstä. Pakettiin sisältyvien golf- ja lentokenttäkuljetusten ansiosta vuokra-autokaan ei ole reissun aikana välttämätön! Lisäksi hotellin vastaanotosta saa edullisesti vuokrattua auton vaikka isommalle kauppareissulle tai alueeseen tutustumista varten!

TahtiTahtiTahtiTahti
1.965€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

ISLA CANELA - KODIKAS LONG STAY RAJATTOMALLA GOLFILLA

Viihtyisässä ja kodikkaassa Isla Canelassa vietät huikean edullisen 28 päivän long stay golfloman rauhallisessa ympäristössä ja nautit rajattomasta golfista niin Isla Canelan, kuin Valle Guadianankin kentällä! Lisäksi kierrokset alueen muilla kentillä (La Monacilla, Bellavista, Quinta do Vale) vain 45€/kierros/hlö!

TahtiTahtiTahti
1.095€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

LA SELLA - LONG STAY LUKSUSPUITTEISSA

Vietä ihastuttava long stay golfloma luksuspuitteissa Espanjan Costa del Solilla! Valitessasi La Sellan majoitut kuukauden ihanissa huoneistoissa ja pelaat 16 kierrosta golfia La Sellan kauniilla 27-reikäisellä golfkentällä! Lisäksi long stay paketin hintaan kuuluvat ensimmäisen aamun .aamiainen ja tervetuloillallinen saapumispäivänä

TahtiTahtiTahtiTahti
alk. 1.065€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

DONA LOLA - LONG STAY GOLFLOMA ETUKÄTEEN VARATUILLA TEE-AJOILLA

Miltä kuulostaisi viihtyisä long stay golfloma Costa del Solilla Marbellan ja Fuengirolan välissä, vain noin reilun 10 minuutin ajomatkan päässä Malagan alueen loistavista golfkentistä? Lähde uutuuskohteeseemme, viihtyisään Doña Lolaan, ja pelaat kuukauden long stayn aikana 16 kierrosta golfia neljällä eri kentillä, joille saat kaikille etukäteen varatut tee-ajat! Lisäksi pääset nauttimaan ensimmäisenä aamuna aamiaista ja saapumispäivänä tervetuloillallista.

TahtiTahtiTahti
alk. 1.849€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

MAR MENOR - TUTTU JA TURVALLINEN LONG STAY 7 ERI GOLFKENTÄLLÄ

Pelaa halutessasi 7 eri golfkentällä ja nauti rentouttavasta ja rauhallisesta long stay golflomasta tutussa ja turvallisessa Mar Menorissa Espanjan Alicantessa! Tähän long stay pakettiin sisältyy myös 4 illallista hotellin ravintoloissa, joten kokkailua huoneistossa ei tarvitse harrastaa loman jokaisena iltana!

TahtiTahtiTahtiTahti
alk. 1.099€/Hlö  

Lue lisää...