LongStay-kohteemme

Kuva

LA SELLA - LONG STAY LUKSUSPUITTEISSA

SYYSKUU 2021 - HUHTIKUU 2022 Vietä ihastuttava long stay golfloma luksuspuitteissa Espanjan Costa del Solilla! Valitessasi The Residences La Sellan majoitut kuukauden ihanissa huoneistoissa ja pelaat 16 kierrosta golfia La Sellan kauniilla 27-reikäisellä golfkentällä! Lisäksi long stay paketin hintaan kuuluvat ensimmäisen aamun aamiainen ja tervetuloillallinen saapumispäivänä. Kaikkina muina ajankohtina, paitsi 20.1. - 19.2.2022 (tällöin lennot KLM:n) long stay pakettiin sisältyvät Lufthansan BUSINESS-LUOKAN lennot!

TahtiTahtiTahtiTahti
alk. 1.645€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

ISLANTILLA - SYKSYN HAUSKIN RYHMÄ-LONG STAY

TÄYNNÄ Jos syksyn synkkyyttä haluaa lähteä pakoon vähän pidemmäksi aikaa hauskaan peliseuraan, kannattaa valinta kohdistaa huikeiden matkanjohtajiemme Ritva Fransmanin ja Kirsi Markkasen vetämään long stay ryhmämatkaan ihanassa Islantillassa! Kuukauden golfloma vietetään tilavissa, tyylikkäissä ja hyvin varustelluissa kahden makuuhuoneen huoneistoissa, golfia pelataan Islantillan 27-reikäisen kentän lisäksi myös Monacillan ja Bellavistan kentillä ja hotelliaamiaisesta päästään nauttimaan jokaisena sunnuntaiaamuna. Viihtyisien ja tasokkaiden majoituspuitteiden lisäksi tämän reissun aikana nautitaan muun muassa mahtavasta peli- ja illallisseurasta sekä Resortin kuntosalin, sisäuima-altaan ja turkkilaisen saunan vapaasta käytöstä. Pakettiin sisältyvien golf- ja lentokenttäkuljetusten ansiosta vuokra-autokaan ei ole reissun aikana välttämätön! Lisäksi hotellin vastaanotosta saa edullisesti vuokrattua auton vaikka isommalle kauppareissulle tai alueeseen tutustumista varten!

TahtiTahtiTahtiTahti
1.965€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

MAR MENOR - TUTTU JA TURVALLINEN LONG STAY -KOHDE

SYYSKUU 2021 - MAALISKUU 2022 Pelaa 3 eri golfkentällä 9€/hlö green fee-hintaan ja nauti rentouttavasta ja rauhallisesta long stay golflomasta tutussa ja turvallisessa Mar Menorissa Espanjan Alicantessa! Tähän long stay pakettiin sisältyy myös 4 illallista hotellin ravintoloissa, joten kokkailua huoneistossa ei tarvitse harrastaa loman jokaisena iltana!

TahtiTahtiTahtiTahti
alk. 1.465€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

LA TORRE - TYYLIKÄS LONG STAY JA 3 PELATTAVAA GOLFKENTTÄÄ

SYYSKUU 2021 - MAALISKUU 2022 Vietä kuukauden tyylikäs long stay -golflomasi La Torre Golf Resortin tyylikkäissä ja kotoisissa huoneistoissa ja pelaa golfia kolmella eri kentällä green fee hintaan 9€/Hlö/kierros.

TahtiTahtiTahtiTahti
alk. 1.425€/Hlö  

Lue lisää...