The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Noin 12km päässä Marbellan kaupungista sijaitseva The Westin La Quinta on upea viiden tähden hotelli, jossa golfloman vietto on varmasti luksusta. Hotellissa on muun muassa upea uima-allasalue, useampi ravintola ja baari, kuntosali, Spa ja lisäksi vieressä hotellin oma 27 reikäinen Championship -tason golfkenttä.

HUONEET
Tyylikkäissä ja tilavissa huoneissa on kaikissa oma parveke tai terassi, joista näkymä on joko golfkentälle tai kaupunkiin. Huoneita on useammassa eri huonekategoriassa, mutta kaikista löytyvät taulu-tv, minibaari, ilmastointi, tallelokero, ilmainen WiFi-yhteys sekä kahvikone.

RAVINTOLAT JA BAARIT
Hotellin ravintolavalikoimaan kuuluvat Sunsa Restaurant, josta saa paikallista ja kansainvälistä ruokaa, Clubhouse Restaurant & Bar, joka toimii perinteisenä klubiravintolana, Aljama Bar, josta saa cokctaileja ja drinkkejä arabialaistyylisessä ympäristössä, allasbaari Mirador Pool Bar ja Hoyo 19, josta saa juomia ja snackseja golfkenttänäkymillä.

ETÄISYYDET
70 km Malagan lentoasema
12 km Marbellan keskusta
10 km Puerto Banus

Muita lähistön golfkenttiä
2 km Los Naranjos
3 km Las Brisas
10 km Los Arqueros
15 km Monte Mayor


www.marriott.com/hotels/travel/agpwi-the-westin-la-quinta-golf-resort-and-spa-benahavis-marbella/Lähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot