Almenara

San Roquessa sijaitseva neljäntähden kokonaisuus lähellä Valderramaan golfkenttää. Hotellin vieressä on oma 27 reikäinen Almenaran loistava golfkenttä. Golfkentän lisäksi hotellin yhteydessä on laadukas kylpylä.

HUONEET
Hotellissa on 148 tilavaa ja korkeaa huonetta, jotka on sisustettu maanläheisillä väreillä. Huoneista on upeat näköalat puistoon tai golfkentälle (golfnäkymästä pieni lisämaksu). Huoneissa on sateliitti TV, minibaari, ilmastointi, WiFi, tarjolla erilaisia tyynyjä, tallelokero, säilytystilat golfmailoille, päivittäinen sanomalehti, 24h huonepalvelu. Mahdollisuus saada lastenhoitoa.

RAVINTOLAT JA BAARIT
Hotellissa on kaksi ravintolaa. Gaia – illallisravintola jossa tarjoillaan andalusialaista ja kansainvälistä ruokaa rentouttavassa ja lämminhenkisessä ympäristössä. Veinteeocho joka on golfareille tarkoitettu klubiravintola, mutta muutkin ovat tervetulleita. Ravintola, joka tarjoaa upeiden näköalojen lisäksi hyvää ruokaa. The Pentagrama baarissa voi rentoutua päivän päätteeksi hyvän juoman parissa.

GOLF
Hotellin 27 reikäisen kentän on suunnitellut Dave Thomas ja sitä ympäröi kaksi isoa järveä sekä lukuisat pinjapuut ja tammet.

AKTIVITEETIT
Almenara Golf Resortissa on Spa, jossa on poreallas, kuntosali ja sauna. Käytettävissä on myös ulkouima-allas. Muihin palveluihin kuuluvat Sotogrande Golf Academy ja ratsastuskeskus.


MUUT LÄHISTÖN GOLFKENTÄT
La Reserva Golf Club
Valderrama Golf Club
Sotogrande Royal Golf Club
San Roque Old
Alcaidesa Links, heathland

MUUT AKTIVITEETIT
Golfin lisäksi alueella voi harrastaa melkein mitä vain.
Tarjolla on tennistä, hevospooloa, ratsastusta, purjehdusta, kalastusta.

ETÄISYYDET:

Malagan lentokenttä tunnin ajoaika
Gibraltar n. 25 min ajoaika
Kohteen Birdiet: Oma 27 reikänen golfkenttä vieressä, laadukas kylpylä, lähellä Espanjan huippukenttiä, Gibraltarilla voi käydä vaikka verovapailla ostoksilla.

Kohteen Bogeyt: Kävellen ei voi mennä muihin ravintoloihin, kuin hotellin. Iltaelämä aika rauhallista, jos sitä kaipaa.


www.hotelalmenara.comLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot