Aroeira Apartements ***

Jos golfaaminen on tärkeintä tarjoaa Aroeiran 1:n, 2:n ja 3:n makuuhuoneen toimivat huoneistot täydellisen majoitusvaihtoehdon. Aamulla ylös, klubille aamiaiselle ja unlimited golf odottaa.

Alueella on hyvät harjoittelumahdollisuudet ja Aroeirassa on myös upea uima-allas allasbaareineen (auki kesäkuukausina) sekä 4 tenniskenttää. Klubilla on PRO shop sekä ravintola ja snack-bar.

HUONEISTOISSA
Kaikissa huoneissa on parveke ja alimman tason huoneissa on oma patio (näistä alimman kerroksen huoneistoissa lisämaksu). Huoneistoista on näkymä Aroeira II kentälle. Niistä on matkaa Aroeira I kentän klubille 2 -4 km riippuen huoneiston sijainnista. Siksi vuokra-auto helpottaa alueella kulkemista.

Kaikissa huoneistoissa on keittiössä uuni, hella, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin, leivänpaahdin. Osassa on sekä tiskikone että pyykinpesukone osassa vain toinen. Kaikissa huoneistoissa on myös TV ja lämmitys.

T1 = 1:n makuuhuoneen huoneisto. Jossa on täydellisesti varustettu keittiö, kylpyhuone, oleskelutila, makuuhuone ja terassi. Tilaa 2:lle hengelle.

T2 = 2:n makuuhuoneen huoneisto. Jossa on täydellisesti varustettu keittiö, kylpyhuone, WC, oleskelutila, 2 makuuhuonetta ja terassi. Tilaa 4:lle hengelle.

T3 = 3:n makuuhuoneen huoneisto. Jossa on täydellisesti varustettu keittiö, 2 kylpyhuonetta, oleskelutila, 3 makuuhuonetta ja terassi. Tilaa 5:lle aikuiselle tai 6:n hengen perheelle.

ETÄISYYDET:
45 min Lissabonin keskusta
Muita lähistön kenttiä: Troia, Quinta do Peru, Ribagolf ja Santo Estêfao.


www.aroeira.comLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot