LongStay-kohteemme

Kuva

ALGARVE Viihtyisä long stay-loma rajattomalla golfilla

Lähde golflomalle Algarven aurinkoisiin maisemiin! Pestana Gramachon uusissa ja viihtyisissä huoneistoissa majoitut tilavasti ja samalla nautit rajattomasta golfista Pestanan viidellä kentällä.

TahtiTahtiTahtiTahti
alkaen 1.795€/hlö  

Lue lisää...

Kuva

ALICANTE Ruuhkaton Long Stay kahden golfkentän äärellä

Vietä rauhallinen ja ruuhkaton long stay golfloma lähellä Aguilaksen kaupunkia ja pelaa 19 kierrosta golfia kahdella eri kentällä. Vaatimattomammat huoneistot tarjoavat edullisemman vaihtoehdon ja tee-ajat voi varata etukäteen.

TahtiTahtiTahti
Alkaen 1.295€/hlö  

Lue lisää...

Kuva

ISLA CANELA tarjoaa rajatonta golfia LongStay lomallesi Huelvassa

Isla Canela tarjoaa todella kodikkaat ja tilavat huoneistot long stay lomallesi. Huoneistoja on golfkentän laidalla sekä meren rannassa. Molemmista pieni automatka klubille/Isla Canelan hotelliin. Tarjolla myös puolihoitopaiketti koko kuukaudeksi, niin ettei tarvitse halutessa kokkailla iltaisin. Alkaen hinta laskettu TAP:n väliaskullisilla lennoilla Faroon.

TahtiTahtiTahtiTahti
alk. 1.295€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

MARINA CLUB Long Stay loman vietät Lagosin keskustassa Algarvessa

Marina Club tarjoaa golfloman Lagosin kaupungin keskustan tuntumassa. Lagos on todella viehättävä satamakaupunki, jossa asuu paljon paikallisia. Ihania ravintoloita ja viihtyisä kahviloita on tarjolla golfkierroksen jälkeen. Alk. hinta laskettu marraskuun TAP:n lennoille ja hinta sis 14 kierrosta golfia Palmaresin kentällä. Mutta pelata voit myös esim. Espichen Golfkentällä.

TahtiTahtiTahtiTahti
alk. 1.675€/hlö  

Lue lisää...

Kuva

SOLTIMOR tarjoaa rajatonta golfia LongStay lomallesi Costa del Solilla

Rajatonta golfia Lauro Golfin kentällä, useita Torremolinoksen ravintoloita lähellä. Kohde etenkin jos ei itse halua kokkailla vaan nauttia paikallisten herkuista! Malagan lentokentälle alle 20min ajomatka. Tämän helpompaa ei Long Stay golf-loma voi olla... Alk. hinta laskettu marraskuun 2018 lentohinnoilla.

TahtiTahtiTahti
alk. 1.495€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

MAR MENOR Long Stay Alicantessa tarjoaa jokaisella jotakin

MarMenor on vuosien saatossa tullut tutuksi jo usealla suomalaiselle golfarille. Kuusi eri kenttää 9€ greenfee hinnalla, takaa toimivan Long Stay golfloman. Inter Continental hotelli vieressä tarjoaa ravintoloita ja seuraakaan ei varmasti puutu. Alkaen hinta on laskettu tammikuun 2019 lentohinnoilla.

TahtiTahtiTahtiTahti
alk. 1.195€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

ONA Valle Romano tarjoaa viihtyisää long stay lomaa Costa del Solilla

ONA Valle Romano Golf & Resort tarjoaa kahden makuuhuoneen viihtyisät huoneistot käyttöösi kuukaudeksi! Golfia voit pelata vaikka Valderramassa. Esteponan viehättävä kaupunki on lyhyen ajomatkan päässä. Rajaton golfkin on mahdollista - alk. hinta laskettu tammikuun 2019 lentohinnoilla ja sis 14 kierrosta golfia 8 x Valle Romano ja 6 x Almenara Golf.

TahtiTahtiTahtiTahti
alk. 1.295€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

CAMPO REAL Long Stay loma - golfia koko rahalla

Viiden tähden Long Stay loma Lissabonin pohjoispuolella. Campo Realin upeat kahden makuuhuoneen huoneistot, rajaton golf Campo Realin kentällä sekä lisäksi vielä 12 kierrosta (Praia D´El Reyn, West Cliffs, Royal Obidos ja Bom Sucesso kentillä), tarjoavat tasokkaan golfloman!

TahtiTahtiTahtiTahtiTahti
alk. 2.145€/Hlö  

Lue lisää...

Kuva

AMENDOEIRA Kuukausi golfaten kahdella Algarven huippukentällä

HINNAT TULOSSA

TahtiTahtiTahtiTahtiTahti
 

Ei liitettä

Kuva

MADEIRA Luksuskuukausi upeissa maisemissa rajattomalla golfilla

Upean Palheiro Villagen ylelliset huoneistot eivät jätä ketään kylmäksi! Täällä vietät longstaylomaa parhaimmillaan nauttien rajattomasta golfista ja Atlantin kauniista maisemista.

TahtiTahtiTahtiTahtiTahti
Alk. 2475€/Hlö  

Lue lisää...