Arabella Hotel & Spa

Upea hotelli, joka on Westin ketjun lippulaiva Etelä-Afrikassa. Hotelli sopii sekä liikematkustajille että vapaa-ajan matkustajille.

HUONEET
Hotellissa on 483 modernia ja tyylikästä huonetta, jotka ovat tilavia ja niissä on aavistus afrikkalaista sisustusta. Yleisesti ottaen hotellissa on paljon modernia Afrikkalaista taidetta.
Huoneet ovat hiljaiset ja niissä on huonekohtainen ilmastointi, kylpyhuoneessa sekä kylpyamme että suihku, vedenkeittomahdollisuus, minibaari ja sateliitti TV sekä ISDN nettiyhteys.

RAVINTOLAT
Ravintoloita hotellissa on kaksi, rento bistrotyylinen avokeittiöllä oleva ravintola, jossa 150 asiakaspaikkaa sekä 19th floor ravintola, jossa tarjoillaan upean näköalan lisäksi laadukasta ruokaa. Ravintoloiden lisäksi on kaksi baaria, Louis B jazz- baari sekä Releigh aulabaari, jossa tarjolla sikaareja ja hyvä valikoima viskejä sekä konjakkeja.

AKTIVITEETIT
Rentoutusta tarjoaa hotellin upea AltiraSPA sekä kuntokeskus. SPA:ssa 18 hoitohuonetta, todella monipuolinen kuntosali, poreallas, uima-allas, höyryhuone sekä sauna. Hotelli on kävelymatkan päässä V&A Waterfron ostos ja ravintolakeskuksesta. Hotellista ilmainen kuljetus V&A Waterfrontiin.

MUUTA
Hotellilla on oma parkkihalli. Lapsille löytyy toimintaa ja autoja voi vuokrata. Julkisilla paikoilla ilmainen, langaton internet- yhteys.

ETÄISYYDET
22 km Kapkaupungin lentokenttä(noin 30 min autolla)
1 km Keskusta


www.starwoodhotels.com/westin/property/overview/index.html?propertyID=1445Lähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot