Fancourt Hotel and Country Club Estate

Yksi Etelä-Afrikan parhaista golf- ja vapaa-ajankohteista, valittu mm 2004 IAGTON vuoden golfkohteeksi. Fancourt on kylpylähotelli, Outeniqua-vuorien juurella Garden Route -alueen sydämessä, 6 km Georgen lentokentältä.

Hotellin kahden hengen huoneet ovat vanhassa päärakennuksessa (Mainor House), missä upea aamiainen tarjoillaan. Ja Garden Suitet sijaitsevat alueen golfkenttien ympärillä (huoneistoja useaa eri kokoa osassa takka jne).

HUONEET
Huoneissa ilmastointi, sateliitti TV, minibaari, tallelokero, modemi tai ADSL-yhteys, vedenkeittomahdollisuus. Manor Housen huoneet on uusittu 2002 ja Garden suitet 2003 - osa rakennettu silloin.

RAVINTOLAT
Alueella on 5 hyvätasoista ravintolaa. Montagu Restaurant – tarjoaa viihtyisän ja elegantin ympäristön ihanalle illalliselle, La Cantina tarjoaa italialaistyylistä ruokaa, Le Pecheur tuoretta kalaa ja Brambel Lodge Links-kentän vieressä paikallista ruokaa sekä The Morning Glorys terveysruokaa ja kevyitä välipaloja.

GOLF
Alueen kentät ovat uskomattoman upeita. The Montagu ja Outeniqua
ovat puistokenttiä joissa on hyvinhoidetut väylät. Gary Playerin suunnittelema Links-kenttä on isännöinnyt mm. 2003 Presidents Cupin. Neljäs vaihtoehto alueella on Brambel Hill Golf Course, joka on yhdistelmä näitä kolmea kenttää.

Links kentän vieressä olevat harjoitusalue on yksi parhaita. Siellä on mm. ensimmäinen Amerikan ulkopuolelle tuotu Taylor Maden harjoittelukeskus.

MUUT AKTIVITEETIT
Uima-allas ja kylpyläosastolla voi nauttia erilaisista hoidoista pelin jälkeen. Päärakennuksen vieressä myös ulkouima-allas ja poreallas. Lähialueelle järjestetään erilaisia retkiä paljon.

MUUTA
Concierge auttaa retkien varauksissa ja muissa järjestelyissä. Hotelli voi halutessa tilata taxin, ja he tarjoavar myös kuljetuksia Georgen lentokentälle.

ETÄISYYDET
Kapkaupunki 420 km/ 4 tunnin ajomatka
Port Elizabeth 320km/ 3,5 tunnin ajomatka
Georgen lentokenttä 7km/ 10 min


www.fancourt.co.za/Lähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot