Casa Velha do Palheiro

Upea viiden tähden kokonaisuus sijaitsee 100 hehtaarin puistoalueella. Tässä viihtyisässä hotellissa on 37 erityyppistä huonetta ja Palheiron Golfkenttä on aivan hotellin vieressä. Tämä vuonna 1804 rakennettu metsästyshuvila on täysin peruskorjattu vuonna 1996 ja avattu viiden tähden hotellina 1997. Hotellin vieressä sijaitsee myös kuuluisa Palheiro Garden.(auki ma-pe), jonne hotellin asukkailla on ilmainen sisäänpääsy.

Hotellissa on lämmitetty ulkouima-allas, sauna, tenniskenttä, biljardipöytä.

HUONEET
Kaikki hotellin viihtyisät huoneet ovat sisustustyyliltään hiukan erilaisia. Mutta niissä kaikissa on tv, keskuslämmitys huonekohtaisilla säädöillä, maksullinen tallelokero, hiustenkuivain, sekä täydelliset kylpyhuonevarustelut, tervetulotoivotuksena kaikissa huoneissa on ½ pullo punaviiniä.

RAVINTOLAT JA BAARIT
Myös kulinaristiset nautinnot saa tyydytettyä tässä hotellissa. Casa Velha tarjoaa Á La Carte tason ruokaa, Baarissa saa pientä purtavaa golfkierroksen jälkeen tai siellä voi ottaa aperetiivit ennen illallista. Allasbaarissa on tarjolla juomien lisäksi salaatteja ja voileipiä. Palheiro Golf Clubtalon ravintolassa saa lounasta ja aikaisia illallisia upeiden näköalojen kera.

Hotellista on päivittäin kuljetuksia Funchaliin – varataan etukäteen vastaanotosta. Tämän lisäksi hotellin vieressä (50m) on paikallisbussipysäkki.

ETÄISYYDET
Lentokenttä: n 15km n 20 min
Funchal: 7km n 15 min
Palheiro Golf Course:vieressä – hotellista voi ottaa jo kärryt


Birdiet: tasokas ja viihtyisä hotelli, jonka vieressä (kävelymatka) golfkenttä, ilmainen sisäänpääsyy Palheiro Gardeniin.
Bogeyt: "konservatiivinen" ilmapiiri, muut palvelut automatkan päässä.
www.casa-velha.com/en/Lähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot