Sheraton Mall Of The Emirates Hotel

Dubain toisiksi suurimman ostoskeskuksen Mall Of The Emirates:in yhteydessä ja vieressä sijaitseva Sheraton Mall Of The Emirates hotel on tyylikäs ja viihtyisä hotelli josta on myös loistavat etäisyydet golfkentille ja Dubain nähtävyyksille. Hotellin kattoterassilla on kaunis uima-allasalue josta avautuvat upeat näkymät Dubain ylle ja illalla hotellin baarien terasseilta voi ihailla suurkaupungin henkeäsalpaavaa siluettia. Hotellissa on myös kuntosali, spa ja useampi ravintola ja baari.

HUONEET

Hotellin huoneet ovat tyylikkäästi ja mukavasti sisustettuja sekä tilavia. Jokaisessa huoneessa on minibaari, tallelokero, ilmastointi, tv, ilmainen WiFi-yhteysk, silitysrauta ja lauta sekä kylpytakit ja tohvelit.

RAVINTOLAT JA BAARIT

Hotellissa on 24h vuorokaudessa toimiva huonepalvelu, mutta sen lisäksi myös monipuolinen valikoima ravintoloita ja baareja. Besh Turkish Kitchenissa tarjoillaan buffet-aamiaista ja turkkilaista ruokaa, Vantage Loungesta saa drinkkejä ja pientä purtavaa ja sen terassilla saa poltella myös perinteistä arabialaista shishaa. Pool Lounge Gazebosta kattoterassilta saa snackseja ja juomia altaalla makoillessa ja illalla myös drinkkejä kauniissa maisemissa. Hotellista on myös suora yhteys Mall Of The Emiratesiin ja sen todella laajaan ravintolavalikoimaan, jonne kävelee yhdyskäytävää pitkin minuutissa.

ETÄISYYDET
- Dubai International Airport n. 20min
- Dubai Marina n. 15min
- Trump International Golf Course n. 20min
- The Els Club n. 20min


www.marriott.com/hotels/travel/dxbml-sheraton-mall-of-the-emirates-hotel-dubai/Lähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot