Park Hyatt Mallorca

Mäen harjalle sijoittuvan kylän tavoin rakentuva Park Hyatt Mallorca on upea viiden tähden kokonaisuus, joka sijaitsee tunnin ajomatkan päässä pääkaupunki Palmasta saaren koillisrannikolla, rauhallisessa laaksossa kauniin luonnonmaiseman ympäröimänä. Tässä upeassa hotellissa yhdistyvät Park Hyatt-hotelleille tyypillinen ylellinen sisustus ja tunnelma, sekä paikallinen mallorcalainen taide ja kulttuurillinen perintö. Hotellin yhteydessä on mahtava Spa, upea uima-allasalue, kuntosali, sekä useampi ravintola ja baari. Canyamel Golfin kenttä on alle kilometrin päässä hotellista. Hotellista on ilmaiset kuljetukset lähistön kentille.

HUONEET

Hotellissa on 126 huonetta ja 16 upeaa suitea, jotka ovat kaikki huipputilavia ja joissa kaikissa on parveke tai terassi, josta on upeat näköalat Canyamelin laaksoon. Kaikissa huoneissa on marmoriset kylpyhuoneet, Bottega Venetan kylpytuotteita, ilmainen Wi-Fi yhteys, taulu-tv, minibaari ja paljon muuta.

RAVINTOLAT JA BAARIT

Balearic ravintolassa tarjoillaan aamiaista ja espanjalaiseen ja mallorcalaiseen tyyliin valmistettua illallista. Tapas-illallista saa hotellin Tapas-baarista ja Café Sa Plaçasta lounaaksi tai illalliseksi esimerkiksi pastaa, burgereita ja kalaruokaa. Asia-ravintolasta saa iltaisin cokctaileja ja esimerkiksi sushia myös take awayna.

ETÄISYYDET

- Palman lentokenttä noin 1h
- Canyamel Golf 900m
- Pula Golf 7,3km


www.hyatt.com/en-US/hotel/spain/park-hyatt-mallorca/malphLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot