Sol Don Pablo ****

Vuonna 2017 täysin uusittu Sol Don Pablo hotelli sijaitsee aivan rantabulevardin äärellä, lähellä Torremolinoksen keskustaa sekä ravintoloita ja palveluita. Hotellin yhteydessä on viihtyisä uima-allasalue useammalla altaalla varustettuna, kuntosali, useampi ravintola ja erilaisia baareja hyvillä cocktailvalikoimilla. Auton pysäköinti hotellin parkkiin maksullista, mutta läheisiltä kaduilta löytyy myös ilmaisia parkkipaikkoja.

HUONEET

Uusitut huoneet ovat tyylikkäitä ja moderneja ja niissä jokaisessa on merinäköala, ilmainen WiFi-yhteys sekä ilmastointi. Huoneista löytyy lisäksi minibaari, hiustenkuivaaja ja taulutv. Suurimmassa osassa huoneita on myös parveke tai terassi.

ETÄISYYDET

Hotelli sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä ja se on myös hyvällä etäisyydellä alueen parhaista golfkentistä, kuten Parador de Malagasta, Real Club Guadalhorcesta ja Lauro Golfista. Se on siis ihanteellinen kohde golflomalle Costa del Solilla.


www.melia.com/en/hotels/spain/torremolinos/sol-don-pablo/index.html?mkwid=sSSg3qbsB_dc&pcrid=1944707Lähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot