Ocean View Hotel

Vuonna 2012 valmistunut Ocean View Hotel sijaitsee ylellisellä Jumeirah Beach Residencen alueella The Walk -kadun varrella 10 minuutin kävelymatkan päässä Marina Walk -kävelykadulta. Hotellissa on 338 huonetta ja se tarjoaa asiakkailleen ulkouima-altaan ja majoitustilat, joista on kaunis merinäköala.

HUONEET

Hotellin huoneet ovat raikkaita ja valoisia.

RAVINTOLAT

Italialaisessa Café Viassa tarjoillaan teetä, kahvia ja kevyitä välipaloja, ja brasserie-tyylisessä Le Rivagessa on tarjolla ranskalaisen keittiön antimia.Whistlerissä on tarjolla viiniä ja juustoa. The Deck -allasbaarista on merinäköala, ja tarjolla on cocktaileja sekä kevyitä välipaloja. Club-huoneissa ja sviiteissä majoittuvat asiakkaat pääsevät Coral Loungeen.MUUT AKTIVITEETIT

Hotellin uima-allas ja lastenallas ovat 3. kerroksen varjoisalla tasanteella, josta on merinäkymä. Hotellissa on myös kuntosali ja spa, joissa voi hemmotella itseään. Ocean View hotellista on maksuton kuljetus useisiin ostoskeskuksiin sekä arkisin Jebel Ali Golf Resort -hotelliin, jonka avara allasalue ja oma uimaranta ovat myös Ocean Viewn hotellivieraiden käytössä.

ETÄISYYDET

Dubai Marina Mall -ostoskeskus on 10 minuutin ajomatkan päässä Ocean View -hotellista

Dubain kansainväliselle lentokentälle on 40 minuutin ajomatka.www.jaresortshotels.com/Properties/OceanViewHotel/Overview.aspxLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot