Praia D´El Rey Golf & Beach Resort

Jos haluaa asua mieluummin huoneistoissa kuin hotellissa tarjoaa Praia D´El Rey Golf & Beach Resort tyylikkään ja viihtyisän vaihtoehdon majoitukseen. Aivan merenrannassa tai sitten lähempänä golfklubia. Meren rannassa olevien huoneistojen vieressä on oma minimarket ja ravintola (avoinna 15.2 - 15.11.2017)

Huoneistot sijaitsevat Marriott hotellin ja golfkentän ympärillä, vain 45 min ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä (A8-tie). Osasta huoneistoja on näkymä merelle (Beach Front) osassa golfkentälle, osasta uima-altaille.

HUONEISTOT, "TOWNHOUSE" JA HUVILAT
Praia D`El Rey Golf & Beach Resort tarjoaa kolmenlaisia majoitusvaihtoehtoja. Kaikissa on täydellisesti varustetut keittiöt joissa on mikrot, jääkaapit, tiskikoneet, pesukoneet, kuivausrummut, paahtimet, kahvinkeittimet jne jne. Sen lisäksi huoneistoissa on CD-soittimet ja TV:t. Kaikissa majoitusvaihtoehdoissa asiakkaita odottaa tervetulopaketti, jossa on viiniä, hedelmiä, leipää, kinkkua, kahvia ja teetä.

Kaikkein uusimmat huoneistot ovat Beach Front alueella

HUONEISTOT
Huoneistoja on yhdellä, kahdella ja kolmella makuuhuoneella. Huoneistot ovat aina yhdessä tasossa ja jakavat yhteisen uima-altaan, joka välttämättä ei ole heti huoneiston ulkopuolella.

TOWNHOUSE
Townhouse majoitusta on kahdella, kolmella ja neljällä makuuhuoneella ja nämä sijaitsevat yleensä kahdessa kerroksessa. Townhouse-majoituksessa muutama huoneisto jakavat yhteisen uima-altaan, joka huoneiston vieressä - altaalle pääsee suoraan omalta terassilta.

HUVILAT
Huviloita joissa oma uima-allas on sekä kolmella että neljällä makuuhuoneella.

Jos haluat voi eukäteen varata aamiaisen joko klubitalolle tai Marriott hotelliin samoin puolihoito onnistuu sekä klubitalon ravintolassa että Marriott-hotellissa. Hinta aavistuksen edullisempi kuin paikan päällä.

HUOM! 250€ depositio vaaditaan kun kirjaudutaan sisään.

Minimi perilläoloaika:
Huvilat 3 vrk
Huoneistot ja Townhous 2 vrk


ETÄISYYDET
85 km Lissabon n. 60 min ajomatka
25 km Obidos
10 km Peniche


www.praia-del-rey.comLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot