The Abaco Club

The Abaco Club sijaitsee Abacon saarella Winding Bayssa, vain 25 minuutin ajomatkan päässä Marsh Harbourin lentokentältä. Clubilla on täyden palvelun spa, oma upea golfkenttä ja kaunis ranta. Myös infinity ulkouima-allas ja hyvin varusteltu kuntosali sijaitsevat sen yhteydessä, ja alueella on mahdollisuus harrastaa lukuisia eri vesiurheilulajeja, kuten snorklausta ja suppausta.

HUONEISTOT

Abaco Clubilla on tarjolla erikokoisia huoneistoja. Niissä on kaikissa hyvin varusteltu keittiö, kodikas karibialaistyylinen sisustus, ilmainen Wi-Fi yhteys ja plasma-tv. Suuremmissa kolmen- ja neljän makuuhuoneen huoneistoissa on merinäköala. Yhden makuuhuonen cabanakset tarjoavat samanlaista luksusta pienemmissä tiloissa.

RAVINTOLAT

Abaco Clubin alueella on kaksi ravintolaa: Flippers Beach Bar ja The Cliff House. Flippers Beach Bar on karibialaistyylinen baari aivan valkoisen hiekkarannan tuntumassa ja se tarjoilee herkullisia snackseja, drinkkejä ja salaatteja sekä esimerkiksi hampurilaisia. Flippers Beach Barista saa myös aamiaista, joka sisältää muun muassa tuoreita hedelmiä. The Cliff House on upea illallisravintola korkealla mäellä, josta avautuvat näkymät suoraan rannalle ja merelle. Se toimii myös cocktail-baarina.

"Golfloma kristallinkirkkaan meren ympäröimänä Bahamasaarten upeimmalla golfkentällä pelaten ei jätä ketään kylmäksi"

ETÄISYYDET

Marsh Harbour International Airport 25min
Little Harbour 1,8km
Marsh Harbour 33,9km


www.theabacoclub.comLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot