Viva Zafiro Alcudia*****

Vuonna 2015 valmistunut Viva Zafiro Alcudia & Spa hotelli tarjoaa viihtyisät puitteet golflomalle. Tässä hotellissa on mahdollista yhdistää golf- ja perheloma sillä hotellissa on tarjolla paljon aktiviteettejä myös lapsille.

Hotellin päärakennuksessa ovat avara vastaanotto, Spa, sisäallas, saunat sekä kuntoiluhuone. Ravintolat ovat omassa rakennuksessaan. Hotellin maanläheisin värein sisustetussa pääravintolassa ja sen viihtyisällä terassilla nautit buffetpöydän antimista, toisen kerroksen à la carte -ravintoloissa herkuttelet italialaisen, välimerellisen ja kansainvälinen keittiön annoksilla. Hotellissa tarjolla All Inclusive vaihtoehto!

HUONEET

Hotellin huoneet on jaettu kuuteen eri rakennukseen, joiden keskellä on useita uima-altaita (osa adults only). Hotellihuoneita on 369 kpl. Näiden tyylikkäiden ja viihtyisien huoneiden keskimääräinen koko on n. 42 m², +parvekkeet n. 12 m² ja alimman kerroksen juniorsviiteissä on yhteys kapeaan uima-altaaseen ja ylimmän kerroksen juniorsviiteissä on kattoterassi n. 32 m², jossa oma poreallas ja upeat näköalat.

Kaikissa huoneissa on TV, ilmainen WiFi, vedenkeitin sekä hiustenkuivaaja.

ETÄISYYDET:
Hotelli sijaitsee Port d'Alcudiassa 48 km:n päässä Palma de Mallorcan lentokentältä
4 minuutin kävelymatkan päässä rannalta.www.zafirohotels.com/zafiro-palace-alcudia/?gclid=CjwKCAjw47bLBRBkEiwABh-PkeOCkA0w9otlOpoxleAl9TOJhSLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot