Melia Hacienda del Conde Golf & Spa *****

Teneriffan pohjoispuolella, aivan Buenavistan golfkentän vieressä sijaitseva Meliá Hacienda del Conde on upea Adults Only hotelli, jonka alueella on niin upea uima-allas, Spa ja kuntosali kuin monipuolinen ravintola- ja baarivalikoimakin. Lisäksi tässä viiden tähden hotellissa on mahdollisuus lisäluksukseen Melián LEVEL-elämyksen kautta.

MELIÁ HACIENDA LEVEL

Mikset nauttisi upean Meliá Haciendan Level-mukavuuksista Premium Sea View-huoneessa? Elämykseen lukeutuvat mm. yksityinen aamiainen eksklusiivisessa Salazar Ravintolassa, 6 buffet-illallista Buenavista Restaurantissa ja yksi kolmen ruokalajin illallinen Salazar ravintolassa. Level-mukavuuksiin kuuluvat myös esimerkiksi yksityiset luksuskuljetukset lentokentältä hotelille ja takaisin. Jokainen Level-asiakas saa myös yhden thermal circuit-sessionin YHI SPA:ssa majoituksen aikana. Level-asiakkailla on vapaa pääsy hotellin Executive Loungeen sekä aikainen sisäänkirjautuminen ja myöhäinen uloskirjautuminen saatavuuden mukaan. Level-asiakkaat voivat myös nauttia Open Barista josta saa vettä, mehua, olutta ja muita virvokkeita. Tarjolla on myös Cocktail-aika joka iltapäivä kello 17:00 – 18:30, jolloin Loungesta saa maksuttomia drinkkejä.

HUONEET

Hotellin tilavat ja tyylikkäät huoneet ovat kolonialaiseen tyyliin sisustettuja. Kaikissa huoneissa on terassi tai parveke, ilmastointi, mukava oleskelualue sohvineen, vaatehuone, taulu-tv, minibaari, ilmainen WiFi-yhteys ja tallelokero. Level-asiakkaille tarkoitetuissa parempitasoisissa Sanctuary Premium Sea View-huoneissa on Nespresso-keitin ja upea merinäköala.

ETÄISYYDET

- Teneriffan eteläinen lentoasema n. 1h15min


www1.melia.com/en/hotels/spain/tenerife/melia-hacienda-del-conde/index.htmlLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot