Belive Collection Son Antem

Tämä lomakeskus sijaitsee eteläisen Mallorcan upealla maaseudulla, 20 minuutin ajomatkan päässä Palmasta. Lomakeskuksessa on kuntokeskus, kaksi 18-reikäistä golfkenttää ja ulkouima-allas, jonka vierellä on aurinkoterassi. Kaikissa tiloissa on käytettävissä ilmainen nopea WiFi.

Hotellin isolla spa-alueella on tarjolla erilaisia hieronta- ja kauneushoitoja. Asiakkaiden käytettävissä on myös sisäuima-allas, sauna, höyrysauna ja poreallas.

Be Live Collection Son Antemin kaikissa ilmastoiduissa huoneissa on tyylikäs sisustus ja parveke tai terassi, jolta on näköala golfkentälle tai ulkouima-altaalle.

Be Live Collection Son Antemin El Olivar -espanjalaisravintola on avoinna aamiais-, lounas- ja päivällisaikaan. Hotellin Llevant-aulabaari tarjoaa joka ilta ilmaista elävää musiikkia, ja Es Trenc -allasbaarissa voi nauttia juomia sekä pientä purtavaa. Täysihoito- ja all inclusive -hintoihin sisältyy sunnuntaibrunssi.

Hotellissa on viihdeohjelmaa aikuisille sekä lasten kerho. Lisäksi hotellissa on golf pro -myymälä, club house ja golfakatemia. Rannalle on saatavilla ilmainen kuljetuspalvelu.

Palma de Mallorcan lauttasatama on noin 25 minuutin ajomatkan päässä ja tarjoaa säännölliset yhteydet Barcelonaan, ​​Ibizalle ja Valenciaan. Palma de Mallorcan lentoasemalle on 20 minuutin ajomatka.


www.belivehotels.com/hotel/EN/ficha_hotel/son_antem/descripcion.jspLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot