Melia Salinas Lanzarote *****

Tyylikäs Meliá Salinas hotelli sijaitsee upealla paikalla kahden valkean hiekkarannan ympäröimänä. Hotellissa on 270 tyylikästä huonetta ja lentokentältä on vain 20 minuutin ajomatka.

HUONEET

Classic huone (117 kpl): kooltaan nämä huoneet ovat 25m2 sisältäen parvekkeen, huoneissa on ilmastointi, mahdollisuus kahteen erilliseen vuoteeseen, erillinen kylpyhuone ja vessa, tallelokero, minibaari ja kylpytakki sekä tossut.

Premiums Sea View huone (85 kpl): huoneet ovat muuten samanlaisest kuin Classic huoneet, mutta parvekkeelta on upeat merinäköalat.

Sea View The Level huone (10kpl): huoneet ovat kooltaan 35m2 sis parveke ja niistä on todella upeat merinäköalat

Sea View The Lever Junior Suite (18kpl) ovat kooltaan 50m2 ja niissä on erillinen makuuhuone ja oleskeluhuone sekä tilavampi kylpyhuone

RAVINTOLAT

hotellilla on 4 ravintolaa. Asiakkaat voivat ruokailla ulkona tai sisätiloissa sekä katsella ateriansa valmistamista osana kulinaarista show'ta, joka täydentää muuta iltaohjelmaa.

AKTIVITEETIT

Viihtyisällä hotellialueella on yli 300 kasvia ja upea merivesiuima-allas. Hotellissa on myös kuntosali, kolme tenniskenttää, kampaamo, kauneushoitola ja saunat

GOLF

Costa Teguise Golf on 5min ajomatkan päässä hotellista
Puerto del Carmen on noin 20min ajomatkan päässä hotellista


Etäisyydet:

Lentokenttä 20 min


www.melia.com/en/hotels/spain/lanzarote/melia-salinas/index.htmlLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot