Hotel Peralada Wine Spa & Golf

Peralada on pieni kylä, joka sijaitsee Empordà plainin sydämessä, Costa Bravassa. Pohjoisessa ja idässä Peraladaa on Pyreenit. Arkkitehtuuri on kaunista ja aktiviteettejä löytyy, kuten kesäiset festivaalit, kasinot, ravintolat ja museot.

Hotel Peralada on 5 tähden hotelli Empordan sydämmessä, vain 15 min ajomatkan päässä Costa bravan parhaimmista rannoista. Tässä hotellissa on 4 ravintolaa, täydet kylpyläpalvelut ja golfkenttä golflomaa varten.

HUONEET

Hotellissa on 55 huonetta upeilla näkymillä, joista 53 on luxury huoneita ja 2 isoa suitea. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, oma parveke, plasma TV, minibar, puhelin, ilmainen Wifi yhteys, DVD/CD soitin ja tallelokero.

RAVINTOLAT

Masia Peralada Restaurant: tämä lämminhenkinen ravintola tarjoaa modernia ruokaa parhaista raaka-aineista niin maalta kuin mereltäkin. F19 Zona Snacks: Tarjoaa nopeaa ja kevyttä ruokaa esim. salaatteja, tapaksia ja sandwichejä. Terassilla voit nauttia ruuan lisäksi upeista maisemista golfkentälle. Wine Bar: Parasta viiniä ja eksoottisia drinkkejä. Garden Bar: Uima-allas baari on avoinna kesä aikoina ja tarjoaa asiakkaille juomia, kevyttä syötävää sekä jäätelöä.

AKTIVITEETIT

Hotellilla on oma SPA jossa on Poreallas, solarium, Höyrysauna / turkkilainen sauna ja Sisäuima-allas (ympärivuotinen). Hotellilta löytyy myös Kirjasto, kuntokeskus, jalkapallokenttä, tenniskenttä ja leikkikenttä. Mahdollisuus myös vuokrata polkupyöriä.


GOLF

18 reijän golfkenttä (par71) sijaitsee aivan hotellin vieressä.


Etäisyydet:

Barcelonan Lentokenttä 160km
Figueres 7km


www.hotelperalada.com/ca/wine-and-spa/Lähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot