Old Course Hotel

Yksi Euroopan johtavimmista resorteista sijaitsee kivenheiton päässä historiallisesta St Andrewsin yliopistokaupungista. Tämä kuuluisien links kenttien ja Lännen hiekkarantojen ympäröimä viiden tähden St. Andrews Old course Hotelli on klassisen elegantti ja upea ilmestys.

Old Course -hotellissa on 144 huonetta ja siitä avautuu näköala West Sandsin rannalle sekä Linksin golfkentälle. Hotellissa on myös ylellinen spa-tila ja palkittu ravintola. Tarjolla on myös 20-metrinen uima-allas ja kuntokeskus.

Old Coursen uusituissa huoneissa on loistelias sisustus ja moderni kylpyhuone designer-kylpytuotteilla. Huoneissa on säilytetty alkuperäisiä piirteitä, ja niissä on myös taulu-tv ja pehmeät kylpytakit. Käytettävissä on ilmainen Wi-Fi.

RAVINTOLAT
Hotellin Road Hole -ravintolalle on myönnetty 3 AA-ruusuketta. Sands Grill tarjoilee tuoreita kalaruokia rennossa ympäristössä, ja hotellissa on myös perinteinen pubi ja baari.

ETÄISYYDET
Luonnonkauniissa St Andrewsissä sijaitseva Old Course Hotel on vain muutaman metrin päässä Skotlannin karulta rannikolta ja Pohjanmereltä. Lähistöllä sijaitseva Dundee on 20 minuutin ajomatkan päässä.


www.oldcoursehotel.co.uk/Lähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot