Praia D´El Rey Marriott Golf & Beach Resort

GOLF OESTE - Praia D´El Rey Marriott Golf & Beach Resort www.praia-del-rey.com

Uskomattoman upea Marriott hotelli tarjoaa unohtumattoman golfloman. Hotelli sijaitsee vain 45 min ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä (A8-tietä). Hotelli on aivan meren rannalla. Tällä yli 200 hehtaaria kattavalla alueella on kilometreittäin upeaa hiekkarantaa, pinajapuita sekä oma golfkenttä, joka on valittu Portugalin toiseksi parhaimmaksi.


RAVINTOLAT
Ocean Loungessa voi nauttia portugalilaista tapasta ja viiniä ja katsoa upeaa auringonlaskua. Romy on hotellin fine dining ravintola. Myös klubitalolla on hyvä ravintola. Näiden lisäksi hotellissa on Cliffs Lobby Bar ja Atlantico baarit, joissa elävää musiikkia viikonloppuisin. Ulkouima-altaan vieressä on myös Sharx Pool and Bar Gill, joka on auki huhtikuusta - syyskuuhun.

Golfin lisäksi Marriottissa voi harrastaa paljon muutakin. Hotellissa on sisäuima-allas ja 50 m pitkä ulkouima-allas, Spa, kuntosali, tenniskenttiä, lasten klubi ja 24 h huonepalvelu. Mahdollisuus myös ratsastukseen, maastopyöräilyyn, surffaukseen, sukellukseen jne jne.

HUONEET
Hotellissa on 177 delux-huonetta, joissa oma parveke. Huoneista on upeat näkymät joko merelle tai golfkentälle, huonekohtainen ilmastointi, langaton nettiyhteys, minibar, tallelokero, silitysrauta, hiustenkuivain, kylpytakit ja vedenkeitin.

Suositeltavia vierailukohteita ovat mm Penichen upea merenrantakaupunki, jossa on paljon surffailijoita sekä Obidos, keskiaikainen kaupunki muurien sisällä.

Linkkejä:
www.rt-oeste.pt

ETÄISYYDET
85 km Lissabon n. 60 min ajomatka
25 km Obidos
10 km Peniche


www.marriott.com/hotels/travel/lisdr-praia-del-rey-marriott-golf-and-beach-resort/Lähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot