Trump National Doral Miami

Upea Golf Resort aivan Miamin sydämessä. Hotelli ja sen 5 golfkenttää siirtyivät Donald Trumpin omistukseen v. 2012. Hotelli ja golfkentät ovat läpikäyneet laajat muutostyöt ja ovat nyt entistä paremmassa kuosissa.

HUONEET

Ylelliset huoneet sijaitsevat kahdeksassa eri kuuluisien golfarien mukaan nimetyissä villoissa. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi, minibaari, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi yhteys, kylpytakit ja laadukkaita kylpytuotteita, taulu-tv sekä vertaansa vailla olevat eksklusiiviset sängyt.

AKTIVITEETIT

Hotellin upealla uima-allasalueella on kaksi ulkoallasta ja todella viihtyisä ympäristö rentoutumista ja auringonottoa varten. Hotellilla on myös upeasti varusteltu kuntosali ja sen yhteydestä on mahdollisuus ottaa esimerkiksi yoga-tunteja. Hotellissa on myös upea täyden palvelun spa. Alueelta löytyy golfkenttien lisäksi myös puttigreeni, sekä koripallo- ja tenniskenttiä.

RAVINTOLAT

Hotellissa on kolme erinomaista ravintolaa. Champions Bar & Grill on loistava lounas- ja illallispaikka ja sen yhteydessä on lisäksi tyylikkäästi suunniteltu urheilubaari. BLT prime on upeat näkymät Blue Monster golfkentälle tarjoava steakhouse, joka on täydellinen business-lounaille tai perheillallisille. Palm Grill allasbaarista saa taas maistuvaa lounasta sekä drinkkejä.

Todella tasokas paikka lähellä Miamin lentoasemaa ja Miamin nähtävyyksiä, ostoksia ja upeita rantoja. Tänne tekemääsi golfmatkaa et unohda koskaan!


www.doralresort.comLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot