Elba Carlota Beach & Convention Resort

Elba Carlota on merenrannalla sijaitseva 4-tähden hotelli.

HUONEET
Hotellissa on yhteensä 346 erilaista huonetta. Kaikki huoneet ovat varustettu puhelimella, ilmastoinnilla, minibaarilla, TV:llä, tallelokerolla ja hyvällä kylpyhuoneella, johon kuuluu myös kylpyamme.

RAVINTOLAT
Hotellilta löytyy buffet- ravintola Tindaya, jossa voi syödä myös terassilla. Uima-altaiden vierestä on myös toinen ravintola, El Arrecife. Hotellialueelta löytyy myös kolme baaria.

GOLF
Hotelli on Fuerteventuran saaren ensimmäistä 18-reikäistä golfkenttää, Fuerteventura Golf Club:ia vastapäätä, jolta on upeat näkymät Atlantin valtamerelle. Kenttä on 6069 metriä pitkä, ja aika tasainen lukuunottamatta paria reikää. Kentällä on myös kolme upeaa järveä.

MUUT AKTIVITEETIT
Hotelli on loistavasti sijoitettu elokuvateatterien, saaren suurimman kauppakeskuksen ja ravintoloiden viereen. Hotellin ympäristö on myös loistava kävelylenkeille. Hotellin allasalueella on kaksi aikuisten, joista toinen on lämmitetty ja yksi lastenuima-allas. Hotellilla on myös poreallas. Ja jottei kunto pääsisi rapistumaan, hotellilla on kuntosali ja esimerkiksi rantalentopallo- ja tennisalue. Fuerteventuran saaren vesiurheilumahdollisuudet ovat myös erinomaiset.

MUUTA
Hotellilta löytyy pesupalvelu. Lapsille on olemassa myös oma kerhonsa, joka tarjoaa erilaisia viihdykkeitä ja tekemistä. Hieman vanhemmille lapsille löytyy myös tekemistä, kuten erilaisia pelimahdollisuuksia. Internet- mahdollisuudet löytyvät hotellilta.

ETÄISYYDET
8 km Lentokenttä
0 km Yksityinen ranta
13 km Puerto del Rosario (pääkaupunki)
75 km Jandia light house & beach


www.hoteleselba.com/Lähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot