Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort Hotel

Tämä hotelli on rakennettu luksuskeitaaksi sinisten taivaiden ja kultaisten hiekkarantojen keskelle. Hotellin edessä on hiekkaranta ja toisella puolella kaksi 18- reikäistä golfkenttää.

HUONEET
Huoneita hotellissa on yhteensä 266. Jokaiseen niistä kuuluu vähintään oma parveke tai terassi merinäköalalla, tallelokero, sohva ja nojatuoli (pieni olohuone), kahvinkeittomahdollisuus, satelliitti-TV, ilmastointi, Internet ja kunnon kylpyhuone kylpyammeineen. Kaikissa huoneissa on luksusmaiset "Sheraton Sweet Sleeper"- vuoteet, jotka ovat korkeatasoisesti ja yksityiskohtaisesti suunniteltuja asiakkaiden mukavuuden takaamiseksi.

RAVINTOLAT
Hotellilla on neljä teemaravintolaa, jotka tarjoavat Kanariansaarten, Välimeren ja Aasian keittiöistä perinteisiä ruokia. Los Arcos Buffet tarjoilee aamiaista, lounasta ja päivällistä, mutta on myös koko iltapäivän auki. Ravintolalla on myös oma laadukas viinikellari. El Faro de Antigua on perinteinen yksinkertainen ja herkullinen liha- ja kalaravintola. Elegantti ilmapiiri heijastaa saaren elämänmenoa. La Veranda- ravintola tarjoaa perinteistä Välimeren alueen ruokaa. Wok-n-Zen Pan-Asian Restaurant nimensä mukaisesti saanut vaikutteita aasialaisista keittiöistä. Yksi ravintoloista on erikoistunut liharuokiin. Hotellilla on myös neljä baaria, joista osa on allasbaareja ja yhdestä löytyy myös viihdepuoli.

GOLF
Golfia tällä hotellilla on tarjota kahdelta eri kentältä: Fuerteventura Golf Club ja Golf Club Salinas de Antigua. Hotellilta on ilmainen linja-autokuljetus Fuerteventura Golf Clubille.

MUUT AKTIVITEETIT
Läheltä löytyy mainiot shoppailualueet, ravintolat, elokuvateatterit ja tekemistä lapsille. Hotellin kylpylä, Hesperides Thalasso Spa, on viihtyisä kylpylä kuvastaen saaren rikkauksia ja energiaa. Kylpylä perustuu hotellin 7 peruspilarille: Sisäiselle kauneudelle, Tasapainolle, Harmonialle, Vedelle, Elinvoimalle, Luonnolle ja Ravitsemukselle. Kylpylä tarjoaa monipuolisesti erilaisia kauneus- ja hemmotteluhoitoja.
Yambaland on lasten oma leikkikerho. Kerho tarjoaa perheille mahdollisuuden viedä lapset sinne perheen omien aikataulutustensa mukaisesti ja laajasti erilaisia aktiviteetteja lapsille.
Hotellin ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat. Ulkona voi pelata esimerkiksi tennistä ja rantalentopalloa tai uida viidessä uima-altaassa, joista kaksi on lämmitettyjä ja yksi lasten uima-allas. Lapsille turvallinen keinotekoinen hiekka- ja suolavesiallas on myös ulkona.

MUUTA
Pysäköintialueet löytyvät.

ETÄISYYDET
0 km Tenniskentät
12 km Unamuno Gallery"s house
2 km Paikallinen linna
8 km, 10 min Lentokenttä
15 km, 15 min Puerto del Rosario (pääkaupunki)
15 km, 15 min La Rotonda- shoppailukeskus
50 km, 45 min Corralejon kultaiset dyynit
50 km, 50 min Los Lobos- saari


www.sheraton.com/fuerteventuraLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot