Bintan Lagoon Resort

Viihtyisä hotelli, joka sijaitsee 55 minuutin laivamatkan päässä Singaporesta. Hotellihuoneet ovat tilavat ja viihtyisät omine parvekkeineen joista on joko puutarha, golfkenttä tai merinäköalalla.

Aamiainen on runsas ja sillä pärjää pitkälle päivään. Golf Clubi on kävelymatkan päässä ja palvelu ystävällistä. Hotellin uima-altailla viihtyy pidempäänkin ja merenrantaan, upeille hiekkarannoille on vain muutama sata metriä.

HUONEET
Huoneissa on ilmastointi, tallelokero, hiustenkuivaaja, kylpyamme, TV, kaakelilattiat, parveke tai terassi, minibaari/jääkaappi, kahvinkeitin. (Delux huoneissa myös silitysrauta ja lauta). Mahdollisuus vuokrata myös huoneisto – isoimmissa 4 makuuhuonetta.

RAVINTOLAT
Ruokapaikkoja löytyy myös jokaisen makuun sillä hotellissa on 11 erilaista ravintolaa ja baaria. Seisovassa pöydässä joka viikonpäivä oma teema.

GOLF
Heti vieressä on kaksi hienoa ja laadukasta kenttää, Jack Nicklaus Sea View Golf ja Ian Baker-Finch Woodlands Golf.

MUUT AKTIVITEETIT
Hotellin yhteydessä on muutama vaatekauppa (Polo, Burberry ja muutama paikallisia tuotteita myyvä kauppa) sekä pieni minimarket (kaupassa ei myydä alkoholia). Bintanin saari ei ole mikään shoppaajan paratiisi – Singapore sitäkin enemmän. Mahdollisuus erilaisiin retkiin ym:hin.

MUUTA
Lapsille hotellissa on oma, todella viihtyisä ja toimiva hoitopaikka, jossa hoitopalvelua alk 5€/päivä – joka päivä oma ohjelma. KOHDE JOKA SOPII LOISTAVASTI LAPSIPERHEILLE!

Hyvä kartta alueesta löytyy nettiosoittesta:
www.bintan-resort.com

ETÄISYYDET
Singaporen lentokenttä n. 1,5 tunnin maa-ja laivakuljetus
Nirvana Gardens hotelli, jossa erinomainen kalaravintola 15 min ajomatka
Satama noin 15 min ajomatka


HUOM!
Bintaniin tulee ottaa viisumi, pikaviisumin saa Singaporen satamasta, tämä tulee tilata matkan varauksen yhteydessä Golf Tailorsilta! Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen


www.bintanlagoon.comLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot